Lars Kepler bøger

Er du til kriminallitteratur, hvor hårene rejser sig, og blodet stivner? Så bør du stifte bekendtskab med forfatter-fænomenet Lars Kepler, der serverer den ene morbide mordgåde efter den anden. Læs med, hvis du tør, og se udvalget på Bilka.dk. 

Stærke Lars Kepler bøger med høj krimi-kvalitet

Som dit hypermarked har vi på Bilka.dk alt det, du har brug for i hverdagen – det tæller også alle de rolige stunder i sofaen med en kop varm te og en spændende bog i skødet. Det er vores mål at forhandle oplevelser i stedet for kun varer, og med den nyeste Lars Kepler-bog får du en hårrejsende krimi med alt, hvad dertil hører. 

Er du til forfattere som Jussi Adler-Olsen og Katrine Engberg, så vil bøger af Lars Kepler være lige noget for dig. Lars Kepler er dog ikke en forfatter, der hedder Lars. Her er tale om et opfundet forfatternavn, som et svensk ægtepar står bag, og deres bøger er blevet oversat til en række forskellige sprog – herunder dansk. 

Lars Kepler-bøgerne centrerer sig primært om den svensk-finske kriminalkommissær Joona Linna, der skal opklare forskellige forbrydelser. Der er planlagt ni bind i Joona Linna-serien, hvor vi følger hovedpersonen gennem tykt og tyndt. 

 

Rækkefølgen på Lars Kepler bøgerne

Når du læser Lars Kepler-bøgerne i rækkefølge, får du det bedste og mest sammenhængende indblik i karaktererne og deres liv.

 

Rækkefølgen på Joona Linna-serien

 1. Hypnotisøren (2010) 
 2. Paganinikontrakten (2010) 
 3. Ildvidnet (2012) 
 4. Sandmanden (2013) 
 5. Stalker (2014) 
 6. Kaninjægeren (2016) 
 7. Lazarus (2018) 
 8. Spejlmanden (2020)
 9. Netspinderen (2022)

 

Er Lars Kepler bøgerne noget for mig?

Er du som nævnt til krimi af høj klasse, så vil bøgerne af Lars Kepler helt sikkert være lige i øjet. Her har vi samlet fire gode grunde til at læse Lars Keplers bøger:

 • Du bliver præsenteret for en spændende efterforskning af forbrydelser
 • Du bliver dus med interessante karakterer
 • Du vil blive udfordret på logik og viden
 • Du får en god storytelling, der både skræmmer og bevæger dig

 

Husk også altid at tjekke vores nye bøger-kategori ud, når du bogshopper. Du ka’ altid finde den nyeste bog af Lars Kepler her – og selvfølgelig også andre nye titler inden for bog-universet. Det tæller både andre krimier, men også øvrige typer af romaner, børnebøger, ungdomsbøger, kogebøger, biografier og faglitteratur.