Anne Hjernøe bøger

Udover sin TV-karriere så er Anne Hjernøe også forfatter og aktiv skribent, som står bag skønne kogebøger, som har fokus på vægttab med velsmagende retter. Se udvalget af bøger fra Anne Hjernøe her på siden, og køb din nye bog på Bilka.dk.

Gør vægttabet nemt med bøger fra Anne Hjernøe

Leder du også efter det trick, som gør, at du kan smide de overskydende kilo? Er der en simpel metode, eller er det blot hårdt arbejde, der er hemmeligheden? En sundere livsstil er ofte lig med motion og varierende kost, og det får Anne Hjernøe kombineret i flere af hendes værker. Disse værker er ikke blot kogebøger, men vejledninger til en livsstilsændring, der fremmer både fysisk og mental velvære.

Bøgerne tilbyder en holistisk tilgang til sundhed, der kombinerer kost med motion, og er krydret med Anne Hjernøes karakteristiske, velsmagende opskrifter. Disse bøger er et must for enhver, der ønsker at tage skridtet mod en sundere livsstil.

Anne Hjernøe er især kendt for hendes bestseller: Stærk, let og mæt, som handler om, at Anne Hjernøe tabte 20 kilo på et år, og samtidig fik hun en stærkere krop. Bogen udmønter sig af, at den kendte TV-kok efter et TV-program fik en storm af henvendelser om, hvordan hun tabte 20 kilo på et år. I bogen kan du blandt andet nyde godt af lækre opskrifter, træningsprogram og en masse tips og tricks.

 

Bliv inspireret med kogebøger fra Anne Hjernøe

Du har måske været så heldig, at du har set Anne Hjernøe flere gange i dit TV, hvor hun gæster Danmarks flotte slotte, laver appetitlig mad og giver dig superlækre opskrifter. Anne er nemlig autodidakt kok og har i en årrække været at finde på DR1 med programmerne AnneMad, Danske slotte, På ø-eventyr med Anne og Anders og mange flere. Hendes kreative retter kan have været med til at give danskerne nye ideér til middagsbordet og samtidig sørge for, at de mange seere måske får sundere mad på bordet. I hendes spændende kogebøger er der opskrifter til enhver smag, og derfor har vi samlet et fint udvalg af bøger fra Anne Hjernøe.

Elsker du at læse, så vil vores sortiment af bøger uden tvivl være noget for dig. Kom du til at bestille den forkerte bog, så kan du let returnere den. Det er muligt takket være vores ubegrænset returret. Du skal blot medbringe kvittering og intakt emballage. Så kan du hurtigt finde den næste bog, som du vil dykke ned i.