Anna Todds bøger

Det er Anna Todd, som står bag den rasende populære bogserie kaldet ”After”. Den handler om den pæne college-pige Tessa, der mod sin vilje drages og forelsker dig i den mystiske bad boy Hardin. Find hele bogserien på Bilka.dk, og mærk, hvorfor bøgerne er blevet så populære.

Hvad handler Anna Todds bøger om?

Anna Todd er en international forfatter, der startede sin skrivekarriere som fanfiction-skribent, og som nu er en verdenskendt forfatter af ungdomsbøger. Som fanfiction-skribent skrev hun sine egne historier om drengebandet One Direction, hvor særligt frontfiguren Harry Styles fungerede som hovedperson. 

Disse historier blev så populære, at Anna Todd blev tilbudt en bogkontrakt. Det har resulteret i en hel bogserie, hvor den mandlige hovedperson, Hardin Scott, er baseret helt og holdent på Harry Styles.

Anna Todds bøger dykker ned i en verden af ungdomskærlighed, drama og selvudvikling. Personerne er komplekse og nuancerede, hvilket gør hendes fortællinger særligt relaterbar for både teenagere og voksne. 

 

Rækkefølgen på After serien af Anna Todd

  1. Mødet (2015)
  2. Tvivlen (2015)
  3. Faldet (2015)
  4. Lykken (2015)
  5. Begyndelsen (2016)

 

Fordyb dig i Anna Todds After serien

Anna Todds bøger om Tessa og Hardin har resultereret i fem bøger, der bliver kaldt for ”After-serien”, da alle bøgerne på originalsproget hedder noget med ”after” i titlen. Bøgerne handler om den collegestuderende Tessa Young, der er en pæn og ordentlig pige med et godt ry. 

Men da hun møder den mystiske, dystre og vanvittigt flotte Hardin Scott med sin britiske accent og tatoverede krop, bliver de hovedkulds forelskede i hinanden. Forelskelsen er så passioneret, at den både er fyldt med iturivende skænderier, heftig erotik, sydende tiltrækning og frygtelige svigt. Tessa og Hardins forhold udvikler sig over seriens bøger, og læserne føres igennem deres rejse med op- og nedture, som både rører og udfordrer.

 

Rækkefølgen på STARS-trilogien

  1. Under stjernerne (2018)
  2. Månen over os (2021)

 

Anna Todds STARS-trilogien fortæller historien om Karina, en ung kvinde, der møder Kael, en indadvendt og tavs soldat. Serien udforsker deres intense og udfordrende kærlighedsforhold, præget af hemmeligheder, lidenskab og svigt.

 

3 gode grunde til at læse Anna Todds bøger

Anna Todds bøger er ungdomsbøger, men voksne kan også sagtens læse dem og få et sjovt gensyn med ungdommens første forelskelse. De unge vil måske kunne spejle sig i de mange karakterer og deres udfordringer – især omkring kærligheden.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du eller din teenager skal læse Anna Todd bøgerne, så får du her tre gode grunde til at prøve:

  • Bøgerne er jordnære og forholder sig til mange af de udfordringer, som teenagere har i dag
  • Bøgerne er spændende og medrivende
  • Bøgerne kommer med alsidige karakterer, som læserne kan spejle sig i

 

På Bilka.dk kan du finde hele After-serien samt andre bøger af Anna Todd, så du kan starte eller fortsætte dit eventyr med Tessa og Hardin. Gør klar til at blive opslugt af hver side – perfekt til lange aftener eller som en flugt fra hverdagens travlhed. Køb Anna Todds bøger her på Bilka.dk og oplev magien i After-serien. God læselyst.