Find din fascinerende historiebog

Vil du gerne blive klogere på historien om en person, et sted eller en begivenhed? Så er vores historiebøger noget for dig. Der er nemlig noget for enhver smag, og der er til timevis af fordybning. Se udvalget her på siden, og lær meget mere om den spændende verdenshistorie.

Fordyb dig i historiske begivenheder

Historie er et bredt emne, og det har altid eksisteret. Selvom du måske ikke er klar over det, så er historien faktisk med til at forme os og vores hverdag. Da for eksempel Alan Turing under Anden Verdenskrig opfandt den første maskine til at knække krypterede nazistiske beskeder, så var der ingen der vidste, hvor meget en computer ville fylde i fremtiden. I dag bruger vi den i biler, fjernsyn, hospitaler og meget mere.

Vi er med andre ord stærkt afhængige af det arbejde, som Alan Turing stræbte efter. Og dette er naturligvis blot ét eksempel på, hvordan historien kan forme vores hverdag. Der er et hav af andre fascinerende eksempler, og nogle af dem kan du se nedenfor:

  • Brødrene Wright opfandt flyvemaskinen
  • H.C. Ørsted opfandt elektromagnetismen
  • Ole Kirk Christiansen skabte Lego klodsen

 

Vil du gerne vide mere om historiske begivenheder, så kan du gøre det med vores historiebøger.

 

Nyd betagende historiebøger med dit barn

Er dit barn også historieinteresseret, så kan du også finde hyggelige børnebøger, der handler om historie. Så kan du læse højt for dit barn, og nyde den hyggelige stemning som spreder sig.

Med en historiebog kan dit barn dermed lære om fortiden, og hvorfor den er så vigtig for det moderne samfund. Bestil derfor dine historiebøger på Bilka.dk - både til dig og de små størrelser i matriklen. Du kan også returnere din bog, hvis den for eksempel er forkert. Det er muligt takket være vores ubegrænset returret. Du ka’ derefter nemt hoppe ind på Bilka.dk og finde den helt rette historiebog.