Camilla Läckbergs bøger

Camilla Läckberg har udgivet flere medrivende bøger, du kan blive helt opslugt af. På Bilka.dk har vi et skønt udvalg af bøger fra den populære forfatter. Du vil uden tvivl kunne blive fanget af handingen og prøve at gætte dig til slutningen. Oplev spændingen for dig selv, og se udvalget her.

Opdag Camilla Läckberg bøger for krimielskere

Den svenske forfatter har siden 2002 udgivet en stribe af spændende bøger indenfor krimi-genren. De foregår alle i eller omkring området Fjällbacka, hvor hun selv er født. De fleste af hendes bøger hører under Fjällbacka-serien, hvor du følger et kærestepar, mens de opklarer mordmysterier.  

De spændende historier kan fange enhver, og du vil næsten kunne opleve, at du ikke kan stoppe igen. Der er nemlig en god grund til, at Läckberg har fået status som Nordens nye krimidronning efter Liza Marklund.  

Har du allerede slugt et par af bøgerne fra den svenske forfatter? Eller har du endnu ikke givet dig i kast med krimierne? Lige meget hvad dit svar er, så kan du få glæde af vores store udvalg. De spændende bøger er næsten umulige at lægge fra dig, når du først er begyndt.

 

Rækkefølgen på Camilla Läckbergs bøger 

 

Rækkefølgen på bøgerne i Fjällbacka-serien

 1. Isprinsessen (2005)
 2. Prædikanten (2006)
 3. Stenhuggeren (2007)
 4. Ulykkesfuglen (2008)
 5. Tyskerungen (2009)
 6. Havfruen (2010)
 7. Fyrmesteren (2011)
 8. Englemagersken (2012)
 9. Løvetæmmeren (2015)
 10. Heksen (2017)
 11. Gøgeungen (2023)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Faye-serien

 1. Det gyldne bur (2019)
 2. Vinger af sølv (2020)

 

Rækkefølgen på Camilla Läckbergs og Henrik Fexeus' trilogi

 1. Box (2021)
 2. Kult (2022)

 

Pulsen stiger af spænding med Camilla Läckberg

Når du først er blevet grebet af stemningen i bøgerne af den talentfulde forfatter, så kan du hurtigt få behov for at læse videre. Heldigvis er der en god mængde bøger i serien om kæresteparret fra Fjällbacka, så du ikke behøver at sige farvel til hovedpersonerne med det samme. 

Der er samtidig også mulighed for at blive fanget af andre medrivende krimier. Eller hvad med at give dig dykke ned i nogle romantiske bøger, når du skal have pulsen lidt ned igen? På Bilka.dk har vi bøger for enhver smag. Vi har også ubegrænset returret, så du kan roligt bestille alle dine bøger fra os.

Find dit næste tidsfordriv blandt Danmarks store vareudvalg. Så er der i hvert fald ingen grund til at sidde og kede dig. På samme tid kan du også glæde venner og bekendte med spændende bøger i gave. Se hele udvalget hos os.