Jussi Adler-Olsen bøger

Jussi Adler-Olsen har for mange trofaste, danske læsere en fast plads som en af de mest foretrukne forfattere. Siden 2007 har Jussi Adler-Olsen blandt andet tryllebundet danskerne med Afdeling Q-serien, som også er blevet filmatiseret med stor succes. Se vores udvalg af bøger fra Jussi Adler-Olsen.

Læs de prisbelønnede Jussi Adler-Olsen bøger

Jussi Adler-Olsens baggrundshistorie er lidt anderledes end de flestes. Som barn boede han med sin familie på sindssygehospitaler i Danmark, da hans far var psykiater. På hospitalerne fik børnene lov til at være blandt de indlagte, og det har selvfølgelig haft stor betydning for hans fortællinger.

Før Adler-Olsen blev forfatter, studerede han bl.a. medicin. Dog stoppede han, da han oplevede, hvordan lig og mennesker blev tingsliggjort, når de medicinstuderende skulle blive klogere på menneskets anatomi.

 

Afdeling Q bøger

Ét af Jussi Adler-Olsens kæreste eje er formentlig serien om Afdeling Q, hvor du følger to efterforskere, Carl Mørck og Assad, og deres assistenter, Rose og Gordon, som begiver sig ud på intense og uhyggelige efterforskninger.

Den spændende serie om Afdeling Q er i flere år blevet filmatiseret med stor succes. De første fem bøger af serien er nemlig blevet til film. Det har trukket masser af mennesker i biografen til de neglebidende film.

Har du allerede været så heldig at se én eller flere af filmene, så er det oplagt, at du også læser de spændende bøger. Så kan du få en helhedsfornemmelse af plottet og måske også selv danne et nyt syn på historien.

 

Afdeling Q bøger - rækkefølge

Bøgerne i Afdeling Q-serien kan læses i vilkårlig rækkefølge, da de omhandler hver deres sag. Vi anbefaler dog, at du læser dem i nedenstående rækkefølge, da du dermed kan følge hovedpersonernes udvikling. Rækkefølgen er således:

 1. Kvinden i buret (2007)
 2. Fasandræberne (2008)
 3. Flaskepost fra P (2009)
 4. Journal 64 (2010)
 5. Marco effekten (2012)
 6. Den grænseløse (2014)
 7. Selfies (2016)
 8. Offer 2117 (2019)
 9. Natrium Chlorid (2021)
 10. Syv m2 med lås (2023)


Den sidste bog i serien er udkommet, så hvis du har været en af dem, der har ventet spændt på den sidste bog, så er ventetiden heldigvis ovre. Hvis du allerede har læst hele serien, har Jussi Adler-Olsen skrevet fire andre bøger, du heldigvis kan læse.

 

Øvrige bøger af Jussi Adler-Olsen

 1. Alfabethuset (1997)
 2. Og hun takkede guderne (2003)
 3. Washington dekretet (2006)
 4. Små diskrete drab & Sprækken (2019)

 

God læseoplevelse med Jussi Adler-Olsen og Bilka.dk

Kom du til at vælge den forkerte bog, kan du takket være vores ubegrænset returret returnere din bog og vælge den rigtige bog bagefter. Vi går op i glade kunder, og vi har det, som du står og mangler - til flere situationer. Du finder bøger i mange genre krimier og biografier er især populære her å Bilka.dk

For at du får mest ud af din nye bog, så er det oplagt, at du har det komfortabelt. Det kan vi hjælpe med på Bilka.dk. Du kan blandt andet dykke ned i følgende produkter, så du får den mest optimale læseoplevelse:

 

Når du har tændt for det hyggelige lys og svøbt dit tæppe omkring dig, så kan lysten til flere spændende bøger godt opstå. Vi er mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien. Du kan derfor også finde bøger til børn på Bilka.dk.