Michael Katz Krefeld bøger

Michael Katz Krefeld er en dansk krimiforfatter, som i 2018 vandt Krimimessens publikumspris og Martha-prisen i 2016. Han er især kendt for sit arbejde med Ravn-serien samt Cecilie Mars-serien. Se udvalget af bøger af Michael Katz Krefeld her på siden.

Oplev nervepirrende krimier

I Ravn-serien møder du den danske privatdetektiv, Thomas “Ravn” Ravnsholdt, som bor med sin engelske bulldog Møffe. Her følger vi hans detektivarbejde, som bringer ham på flere eventyr. Serien er oversat til flere sprog og er elsket af mange danskere. Er du en stor tilhænger af spændende og nervepirrende krimi-serier, så er bøger af Michael Katz altså Krefeld noget for dig.

 

Rækkefølgen på Michael Katz Krefelds bøger

Ravn-serien er skrevet selvstændigt, og du behøver derfor ikke at læse værkerne fra ende til anden.

 

Rækkefølgen på Ravn-serien

 1. Afsporet (2013)
 2. Savnet (2014)
 3. Sekten (2015)
 4. Dybet (2016)
 5. Pagten (2017)
 6. Skytsengel (2019)
 7. Imperiet (2021)
 8. Terminalen (2023)

 

Du er altså garanteret timevis af spændende underholdning i den interessante Ravn-serie, og du kan blive ved med at opleve spændingen mange gange, selvom du læser bøgerne igen.

 

Rækkefølgen på Cecilie Mars-serien

 1. Mørket kalder (2018)
 2. Nattens udyr (202)
 3. Bødlernes daggry (2023)

 

Oplev Michael Katz Krefelds fængslende Cecilie Mars-serie, hvor politikommissær Cecilie Mars kæmper mod kriminalitet i Københavns dybeste afkroge. Med skarp intuition og mod står hun over for både personlige dæmoner og farlige mysterier. Dyk ned i denne intense krimiserie og følg hendes jagt på retfærdighed.

 

Rækkefølgen på bøgerne i Maja Holm-serien

 1. Før stormen (2007)
 2. Pans hemmelighed (2009)

 

Udforsk Maja Holm-serien af Michael Katz Krefeld, hvor vi følger efterforskeren Maja Holm i hendes jagt på sandheden bag komplekse kriminalsager. Serien byder på nervepirrende plot og dybdegående karakterudvikling, perfekt for krimielskere, der søger spænding og intriger.

Der er skrevet en selvstændig serie om vicekommissær Katrine Bergman, som også optræder i Maja Holm-serien. Du finder rækkefølgen herunder.

 

Rækkefølgen på bøgerne i Katrine Bergman-serien

 1. Protokollen (2010)
 2. Sort sne falder (2012)

 

Mange spændende bøger af Michael Katz Krefeld

Har du allerede læst de mange bøger i Ravn-serien, så kan du passende også fordybe dig i de andre værker fra Michael Katz Krefeld. Han har nemlig vundet adskillige priser for sine andre værker, som derfor også er velegnet til at slappe af med på en fridag.

I 2007 vandt Michael Katz Krefeld Det Danske Kriminalakademis debutantpris for værket ‘Før Stormen’ som tog de danske læsere med storm. Det er den spændende fortælling om den danske læge Maja Holm, som er flygtet til en afsides norsk kystby.

Elsker du derfor romaner, krimi-serier og andre genrer, så er vores fine udvalg af bøger altså noget for dig. Så kan du sætte dig godt til rette, drikke en kop kaffe eller te, og lade dig fordybe dig i de interessante handlinger, som der er at finde i bøger af Michael Katz Krefeld.

På Bilka.dk finder du et stort vareudvalg. Så mon ikke der også er en bog, som du ikke har læst før. Vi tilbyder også ubegrænset returret på mange af vores produkter.