Elly Griffiths bøger

Elsker du at læse krimier, så vil Elly Griffiths’ bøger være et sikkert hit. Hun er nemlig kendt for den meget populære krimiserie om arkæologen Ruth Galloway. Dyk ned i den spændende krimiserie, og køb bøger fra Elly Griffiths på Bilka.dk.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om Elly Griffiths

Elly Griffiths er en anerkendt krimiforfatter

Elly Griffiths er et alias for forfatteren, Domenica de Rosa, som er en anerkendt britisk krimiforfatter. Hun er mest kendt for sine værker som Ruth Galloway-serien. Elly Griffiths’ værker er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og endnu flere verden over. Det gør hende til en af de mest succesfulde krimiforfattere i nyere tid.

Uanset om du er mangeårig fan af Elly Griffiths’ værker eller et helt ny på området, så kan du gå på opdagelse i flere af hendes historier her på siden. Når du har fundet den bog, du gerne vil læse, så læn dig tilbage i din behagelige stol, og nyd den spændende fortælling om den slagfærdige arkæolog, Ruth Galloway, politimanden Edgar Stephens eller tryllekunstneren Max Mephisto, som også er at finde i Elly Griffiths’ værker.

 

Rækkefølgen på Elly Griffiths' bøger

Leder du efter rækkefølgen på Elly Griffiths bøger? Vi har her samlet alle hendes værker, så du nemt kan få et overblik over de mange populære bøger. 

 

Rækkefølgen på bøgerne i Galloway-serien

 1. Pigen under jorden (2017)
 2. Løgnens hus (2018)
 3. Huset på klippen (2018)
 4. Døden på museet (2019)
 5. Det tavse vidne (2019)
 6. De udstødte (2020)
 7. Stemmer fra graven (2020)
 8. Kvinden i blåt (2021)
 9. Forsvundet i mørket (2021)
 10. Den mørke engel (2022)
 11. Stencirklen (2022)
 12. Lygtemændene (2023)
 13. Den sorte hund (2023)
 14. Det låste rum (2024)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Mit navn er Justice-serien

 1. Mit navn er Justice – Mordene på Highbury House (2020)
 2. Mit navn er Justice 2 – Smuglernes hemmelighed (2020)
 3. Mit navn er Justice 3 – Den hvide dame (2022)
 4. Mit navn er Justice 4 - Spionen i vinduet (2023)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Kaur-serien

 1. Døden mellem linjerne (2021)
 2. Ekspert i mord (2022)
 3. De blødende hjerters klub (2023)

 

Rækkefølgen på bøgerne i Domenica de Rosa-serien

 1. To uger i Toscana (2019)
 2. Villa Serenas hemmelighed (2020)

 

Elly Griffiths' bøger klassisk krimi med et twist

De spændende bøger om Ruth Galloway er ikke som andre krimier. Ruth Galloway er nemlig ikke kriminalassistent eller detektiv, men derimod antropolog og arkæolog med speciale i knogler. Hun hjælper politiet med efterforskninger, da hun kan være med til at tidsbestemme de gamle knogler, så politiet kan komme i den rigtige retning.

Det er en innovativ, nytænkende og anderledes måde at skrive krimier på, da der kommer en anden synsvinkel på de forskellige efterforskninger. Det giver krimigenren et forfriskende pust, da der også er tale om langsomt udviklende plots, hvor andre krimier ofte er i højere tempo. På den måde kan du som læser også skabe en relation til Ruth Galloway, da du følger hendes rejse, som er fyldt med spændende historie og arkæologi.

En spændende bog fra Elly Griffiths kan være opskriften på afslappende stunder, hvor du kan koble af og samtidig dykke dig ind i de interessante karakterer i historien. Ønsker du også at dykke ned i andre genre har vi også faglitteratur, romantiske bøger og bestsellers, du finder derfor noget for enhver smag. Dyk ned i vores omfattende sortiment og oplev glæden ved nye bøger. Gå på opdagelse og berig dit bogskab i dag!