Krimi bøger

Elsker du en god krimi? Så har vi et stort udvalg af spændende krimier, der får det til at krible i kroppen af bare spænding.

Vælg mellem et væld af gode krimier

En god krimi kan give dig kuldegysninger samtidig med, du har svært ved at lægge bogen fra dig af bare nysgerrighed. Har du det også sådan, så har vi på Bilka.dk et stort udvalg af krimier med et oplevelsesrigt plot, der kan gøre det svært ikke at læse hele bogen færdig på én gang.

Her finder du blandt andet krimier skrevet af prisvindende krimiforfattere. Vi har både danske krimier og udenlandske versioner oversat til dansk, så du kan læse bøger fra både danske og internationale forfattere af krimi bøger.

I Danmark er krimigenren populær, og de fleste danskerne elsker at dykke ned i krimier - uanset om det er på en ferie i udlandet eller på en solseng i haven. Du kan således have din favorit-krimibog med dig, hvor end du befinder dig.

Bedste krimiserie bøger

Opdag spændingen i de bedste og mest populære krimiserier fra Bilka.dk. Vores udvalg af de bedste krimibøger tilbyder mysterier og gåder, der holder dig fanget til den sidste side. Se udvalget og find den næste krimiserie, som du skal læse.

Typer af krimi bøger

En krimi er ikke bare en krimi. Der findes nemlig forskellige typer af krimi bøger, som har hver deres træk. Krimigenren udvikler sig hele tiden, og nye bøger kommer til hele tiden. Her er nogle af de mest populære typer af krimier:

  • Klassisk engelsk krimi: I denne type krimi skal et mysterium løses. Det er ofte en detektiv, der skal løse gåden. Mordet bryder idyllen og harmonien blandt omgivelserne.
  • Politiroman: Denne type krimi følger ofte en efterforskningsgruppe. Læseren følger løbende med i politiets arbejde og forbryderens plan, så læseren kender ofte morderen, før politiet gør.
  • Psykologisk krimi: Denne krimitype spiller på det psykiske, da den ofte finder sted i læserens trygge omgivelser, som f.eks. i hjemmet og omgangskredsen. Facaden krakelerer, når forbrydelsen sker. Kender du egentlig dem, du omgiver dig med?


Der er masser af spændende læsning i krimi bøger, der følger disse mønstre. Typerne er blot et udpluk af de mange typer af krimier, der underholder og skræmmer krimi-elskende læsere. Når du kender de forskellige typer, kan det være lettere at vælge den helt rigtige krimi bog.

 

 

Hvilken krimi bog skal jeg læse?

Der findes et utal af krimi bøger og forskellige typer af krimier. Derfor kan det være svært at vælge, hvilken krimi bog du skal læse. Du kan gå med noget, du kender eller springe ud i noget helt nyt. Du kan tage udgangspunkt i følgende:

  • Tema: Er du til mystik, mordgåder eller noir?
  • Forfatter: Har du en særlig krimiforfatter, som du elsker at læse krimier af?
  • Anbefalinger: Har du fået anbefalet nogle gode krimi bøger?


Hvis du leder efter populære krimier, som andre har elsket, kan du tage et kig i vores udvalg af bestseller bøger. Vi opdaterer også løbende vores udvalg af nye bøger, så du kan finde den krimi af din yndlingsforfatter, som du har ventet på.

 

Læs hårrejsende krimier fra de bedste forfattere

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af krimier, som er skrevet af de bedste forfattere. Her finder du hårrejsende fortællinger om brutale mord og dygtige detektiver og efterforskere, der sætter alt ind for at opklare de gruopvækkende mordsager.

Blandt vores krimiforfattere finder du både danske og udenlandske forfattere, der har skabt fiktive universer, der er svære at løsrive sig fra, når du først har fat i spændingsbogen. Vi har nogle af de bedste krimi bøger fra anerkendte krimiforfattere.

Er du på udkig efter en ny krimi, så har vi også gode krimiromaner fra debutanter, som du roligt kan give dig i kast med. Vi har udvalgt de bedste krimi- og spændingsbøger til dig, der har en forkærlighed for krimier.

Biografier

I vores udvalg af biografier finder du også en slags krimier som f.eks. personlige beretninger fra efterforskere. Her fortæller de om de mest spektakulære sager, der har gjort indtryk på dem. De fortæller også, hvordan det er at arbejde i politiet.

Find nogle af de bedste krimi bøger på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af nogle af de bedste krimi bøger til dig, der elsker at mærke hårene i nakken rejse sig. Er du til mystik, blod eller psykologisk uhygge? Vi har krimier til enhver smag, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen.

Vi har også et udvalg af romantiske bøger, hvis genren skal være lidt en anden. I vores udvalg af skønlitteratur finder du bøger i forskellige genrer, hvis du vil prøve noget nyt. Mærk historien udfolde sig side efter side med spændende bøger fra Bilka.dk.