Sara Blædel bøger

Sara Blædel er en af Danmarks mest populære krimiforfattere. Hun er især kendt for krimiserien om kriminalassistent Louise Rick. Hun blev kåret til danskernes yndlingsforfatter i 2010, og hendes værker bliver solgt i flere lande.

Bøger af Sara Blædel er af højeste kvalitet

Hvis du ikke har hørt om den danske forfatter, Sara Blædel, så er hun blandt de forfattere, som du ikke vil gå glip af. Her er der tale om krimiserier som du sent vil glemme. De er spændende, mystiske og utrolig medrivende. Sara Blædel er mest kendt for serien om Louise Rick og Ilka-trilogien, som begge er blevet rost til skyerne af trofaste læsere og boganmeldere.

 

Rækkefølgen på Sara Blædels bøger

 

Rækkefølgen på Sara Blædel og Mads Peder Nordbos Stark-serie

 1. Opløst (2021)
 2. Sår (2023)

 

Oplev Stark-serien af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo, hvor efterforskerne Liam Stark og Dea Torp står over for komplekse kriminalsager. Denne spændende serie byder på nervepirrende efterforskninger og intens karakterudvikling, perfekt for krimielskere. Dyk ned i mysterierne med Stark og Torp her på Bilka.dk.

 

Rækkefølgen på bøgerne i Louise Rick-serien

 1. Grønt støv (2004)
 2. Kald mig prinsesse (2005)
 3. Kun ét liv (2007)
 4. Aldrig mere fri (2008)
 5. Hævnens gudinde (2009)
 6. Dødsenglen (2010)
 7. De glemte piger (2011)
 8. Dødesporet (2013)
 9. Kvinden de meldte savnet (2014)
 10. Pigen under træet (2019)
 11. Den tavse enke (2020)
 12. Elins død (2022)

 

I bøgerne om Louise Rick arbejder hun et travlt liv som kriminalassistent ved Københavns Politi og prioriterer arbejdet højere end privatlivet. Camilla Lind er Louises gode veninde og arbejder hos Morgenavisen som kriminalreporter. I de mange bind følger vi de to kvinder og deres rejse som veninder, men også som personer, som skal balancere arbejdet med privatlivets udfordringer.

 

Rækkefølgen på bøgerne i Ilka-trilogien

 1. Bedemandens datter (2016)
 2. Ilkas arv (2017)
 3. Den tredje søster (2018)

 

Opdag Ilka-trilogien af Sara Blædel, en medrivende serie om Ilka Nichols Jensen, der arver et bedemandsfirma i USA og står over for uopklarede familiehemmeligheder og mordmysterier. Perfekt for dem, der elsker spændende fortællinger med stærke kvindelige karakterer.

Er det tid til at udforske en ny genre? Så er romantiske bøger måske noget for dig. Det kan være, at du allerede har læst flere af vores mange andre bøger.

 

Få den bedste læseoplevelse med Bilka.dk

For at du får den bedst mulige oplevelse med de spændende bøger af Sara Blædel, så kan du tjekke vores store udvalg af sofaer ud, så du har et behageligt sted at læse dine bøger.  På den måde kan du skabe de ideelle rammer til at læse de begivenhedsrige krimier fra Sara Blædel og andre forfattere. Vælger du det forkerte produkt, så tilbyder vi også ubegrænset returret, så længe emballagen er original, samt at du husker din kvittering.