Mangler du inspiration til at lave en god velkomstdrink eller den perfekte drink til de sene timer? Så er du landet på den rigtige side, da vi her stiller en masse drinksopskrifter til rådighed for dig. Du kan helt sikkert finde en passende drinksopskrift, hvad enten du er til stærke, milde, søde eller syrlige drinks. Der er noget for enhver smag.

I princippet kan de fleste drinks fungere som bryllupsdrinks, men der er alligevel nogle drinks, som passer bedre til en bryllupsfest end andre. Læs mere om dette i denne guide.

Det er en rigtig god idé at servere drinks til brylluppet.

Her på siden får du god inspiration til den perfekte velkomstdrink og drinks til de sene timer, når festen for alvor skal bryde løs. 

Server champagnecocktail før maden  

Vin til maden er et must. Men hvad skal der serveres inden og efter maden? 
Før gæsterne går til bords er det rigtig lækkert med en champagnecocktail. Se filmen nedenfor, hvor den professionelle bartender Mathias Daa Løfquist laver den perfekte champagnecocktail til bryllupsgæsterne.

Opskrifter på velkomstdrinks til bryllup

Byd gæsterne til brylluppet velkommen med en skøn champagnecocktail, der får det bedste frem i boblerne.

Sådan gør du

Læg en hvid sukkerknald med et par dråber Angostura Bitter i bunden af et glas 
Fyld op med champagne 
Pynt med citronskal, der skæres hen over glasset for at få olierne fra skallen med 
Sukkerknalden sørger for, at der er bobler i cocktailen i lang tid.
 

5 gode drinks, som hitter til bryllupsfesten

Når bryllupsmiddagen er slut, og man har siddet og fået vin til alle retterne, så er det dejlig forfriskende med gode drinks. Vi giver her bud på, hvad du kan servere til brylluppet. Nedenfor er en liste med 5 populære drinks, og hvordan de skal laves og serveres. 

Dry Martini

3 cl. gin

1 cl. tør vermouth

Is

2 stk. grønne oliven 

Bland gin, vermouth og is i en shaker og ryst. Hæld indholdet over i et cocktailglas og kom oliven i. Sæt eventuelt tandstikker i de to olivener.  

 

Mojito 

6 cl. Rom

8 stk. mynteblade

3 tsk. rørsukker

4 stk. limebåde

Danskvand

Knust is

Mos lime, mynte og rørsukker i et longdrinkglas. Fyld glasset med den knuste is og hæld rommen i herefter. Slut af med at fylde op med danskvand. 

 

Filur

2 cl. vodka

6 cl. appelsinjuice

4 cl. rød sodavand

Is

Kom vodka, appelsinjuice og is i et longdrinkglas. Kom herefter rød sodavand i og pynt eventuelt med en appelsinskive på glaskanten. 

 

Tequila Sunrise

4 cl. tequila 

1 cl. grenadine

10 cl. appelsinjuice

Is

Kom tequila, appelsinjuice og is i et longdrinkglas og rør rundt. Hæld herefter forsigtigt grenadine ned i glasset langs kanten. Der skal ikke røres rundt, når grenadine er kommet i. 

 

Cosmopolitan

4 cl. vodka

2 cl. cointreau 

2 cl. friskpresset limesaft

3 cl. tranebærjuice

Kom alle ingredienser og isen i en shaker og ryst. Kom indholdet i et cocktailglas og pynt eventuelt med lime eller appelsin på kanten af glasset.