Al spiritus til festen
Al spiritus til festen

Spiritus

Alt det spiritus du kender og mere til – nyd et stille glas, eller fejr noget særligt med spiritus i god kvalitet. En lille snaps til frokosten, en god cognac efter maden eller et køligt glas gin i haven. Lækre kvalitetsmærker – som f.eks. Jack Daniels og Aalborg Akvavit – til gode priser online her på Bilka.dk.

Se alle produkter

Bestil spiritus online

Udvalget er imponerende, når du er på udkig efter forsyninger til den næste fest eller bare skal have barhylden i vitrineskabet fyldt op. Du risikerer ikke at løbe tør for muligheder, når du bestiller spiritus online her på Bilka.dk.

  • Bland til din favoritdrink
  • Køb det hele på ét sted
  • Få leveret alt du skal bruge

Mix alle de skønne klassikere, eller bland din helt egen favoritdrink med spiritus i god kvalitet. Få pakket og leveret alt, du skal bruge, og slip for at bruge tid på at indkøb flere steder. Nemt og afslappende.

Hvordan køber du bedst spiritus online?

Om du er til rom, whisky eller en klassisk snaps – du finder det hele her i vores store udvalg. Gå efter den type du foretrækker, men husk at holde øje med varianterne. Måske skulle du afprøve et mærke fra et andet land? Måske er der skarpe priser på en anden slags?

  • Type – De velkendte typer som cognac, gin eller tequila findes i forskellige mærker og prisklasser. De lidt mindre kendte typer inden for likør, shots eller tilbehør i form af sirup er også at finde blandt de mange flasker. Lad beskrivelsen af typerne guide dig, hvis du kaster dig ud i nye slags, som du ikke har smagt tidligere.
  • Land – Ikke kun whisky varierer meget i smagen i forhold til oprindelsesland. Også drikke som rom og gin kan være meget forskellige inden for samme type, afhængigt af hvor de kommer fra. Og glem ikke regionerne – dansk snaps er f.eks. ikke blot dansk snaps.
  • Skarp pris – du kan altid finde gode priser på spiritus, men hold også øje med kampagner, eller vælg en gaveæske, hvis du skal glæde en anden.

På Bilka.dk finder du altid stærke priser. Bestil spiritus online i dag, og nyd en afslappende drink.