Drinks opskrifter

Nemme og gode drinks

Her finder du opskrifter på gode og nemme drinks og cocktails til enhver fest. Hvad er du til? Drinks med vodka, drinks med gin, drinks med rom  eller alkoholfri drinks? Du finder det hele her!

Mathias Daa Løfquist, Bartender og Danmarksmester i Cocktails & Flair 2017, har udvalgt og mikset de lækre drinks og cocktails, du finder herunder til enhver festlig begivenhed. Derudover har ham også bidraget med et par specialiteter fra egen hånd.

"En god fest for mig er, når der er en hyggelig stemning, og folk har flydende kærlighed i glassene. Og så gør det ikke noget, hvis drinksene bliver mikset med et lille show." - Mathias Daa Løfquist. 

Køb drikkevarer på BIlka.dk

Køb alt hvad du skal bruge til drinks her på Bilka.dk. Vi forhandler et stort udvalg af diverse vin og spiritus, så du kan få fyldt op i baren.

Inspiration: Mad til fest

På denne side har du fået et væld at lækre opskrifter på nemme drinks - men hvad med maden? Vi har sammensat lækker festmenu til dig, som du kan finde opskrifterne på her. Der er hele 10 opskrifter, og du kan gå all in og lave dem alle, eller du kan pille nogle enkelte retter ud. God fest og god appetit!