Møbler og indretning til teenageværelset
Møbler og indretning til teenageværelset

Teenageværelse

Har du en teenager med et ønske om at få fornyet værelset? Uanset om det er møbler, der gør lektielæsningen mere behagelig, eller plakater, der giver stemning til værelset, så finder du det her.

Se alle produkter

Find inspiration til at indrette et teenageværelse, der falder i din teenagers smag

Mange forældre har svært ved at finde på en spændende og flot indretning til deres teenagers værelse. Men at blive teenager er en stor begivenhed. For nogle er det en løbende udvikling i forhold til indretning af værelset. For andre rammer det ligeså snart man passerer sin 13 års fødselsdag og fra den dato tages der afstand til alt, der får værelset til at ligne et børneværelse. Du har sikkert allerede en fornemmelse af, om din teenager har behov for den komplette eller den trinvise forandring af teenage værelset. Her kan du læse vores vejledning til, hvordan du skal håndtere indretningen af et teenage værelse – både på den ene og den anden måde.
 

100% ny indretning af din teenagers værelse

Hvis børneværelset er helt yt efter din teenagers mening, har du nok behov for at lave en fuldstændig ny indretning. Til dette kan det være at du er på udkig efter en ny seng, et nyt skrivebord, nye opbevaringsmuligheder, en kontorstol og lignende.

Tænk også i smarte løsninger til din teenagers garderobe, så tøjopbevaring er smart og praktisk. Det kan eksempelvis være at din teenager vil synes det er mega flot med et garderobestativ, så noget af tøjet er nemt at få fat på samt pynter i rummet. Se vores udvalg af garderobestativer her.
 

Teenageværelset kan piftes op med simpelt boligtilbehør

Hvis du har en teenager, som blot har behov for at ændre på små ting henad vejen, kan du sikkert komme omkring indretningen af værelset ved at udskifte små møbler, sengetæppe eller andet boligtilbehør. Især nye plakater er en nem måde at give værelset et nyt look og en ny stemning.

Ved blot at skifte farven på én af væggene og tilføje nyt sengetøj, nye pyntepuder, nye lamper eller et tæppe på gulvet kan man nemt friske indretningen på teenageværelset op. Vælg farver med omhu og læs mere om det her.

 

De perfekte farver til teenageværelset

Når teenage værelset skal indrettes på ny eller blot piftes op, kan du vælge en farve, som kan gå igen i flere af de ting, som der er på værelset. Snak med din teenager, da det er ham eller hende, der skal bo på værelset. Det er selvfølgelig vigtigt at vælge nogle farver, som teenageren ikke vokser fra i den nærmeste fremtid. Men meget sker i teenageårene, og derfor kan man aldrig vide sig sikker. Det er også fedt at lave den totale make-over af teenage værelset, og det kræver sommetider, at der bruges nye farver. Til teenage pigen er pasteller typisk flotte og behagelige for øjet. Til teenage drengen er de mere mættede farver mere populære.

På Bilka.dk kan du se hele vores sortiment af møbler og tilbehør til indretning af teenage værelset. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dit køb kan du kontakte vores kundeservice.