Loftlamper

På Bilka.dk kan du finde forskellige typer af loftslamper, og vi har helt sikkert også en loftslampe til dit behov og i din smag. Vi fører to typer af loftslamper, plafond og rondel, i forskellige designs og med forskellige lyskilder.

Loftlamper i mange varianter

Lys skal der til! Det er et must i alle lysets rum og især der, hvor du opholder dig allermest. Det gælder f.eks. i din stue. Hvis du er på udkig efter belysning til netop stuen, men er i tvivl om, hvilken lampetype du skal vælge, kan en loftlampe være det rette for dig. En loftslampe er et klassisk og sikkert valg, der dog ingenlunde behøver være et kedeligt et af slagsen. Loftslamper findes nemlig i et væld af afskygninger, der passer til forskellige hjem og stilarter. Det gælder ikke bare de dekorative pendler, men også de to øvrige, loftlampetyper, plafonder og rondeller. Begge dele er egnet til flere rum, herunder især stue og soveværelse.

  • Mange plafonder og rondeller at vælge imellem
  • Skab det lys, du ønsker i dit hjem
  • Et klassisk og sikkert valg

Her på siden finder du vores store og brede udvalg af loftlamper i form af forskellige plafonder og rondeller, hvor antallet af spots varierer. Der er forskellige designs, materialer og størrelser at vælge imellem, ligesom der også er forskellige prisklasser. Vi har med andre ord også en loftlampe til din stil, dit hjem og ikke mindst en, der passer til din pengepung.
 

Plafond og rondel loftslamper

Plafond er den almindelig praktisk loftlampe, som vi har et stort udvalg af. En plafond loftlampe giver et behageligt, varmt og godt lys. En plafond lampe passer ind i alle rum, hvor du ønsker et behageligt, enkelt og praktisk lys. Med en Rondel kan du bestemme vinklen på lyset. En rondel er med 3 eller 4 spots lamper. Nogle modeller har flere. Med en rondel kan du nemt og praktisk vinkle, dreje og ændre lyset lige hvor hen du ønsker, at det skal falde. Bredt udvalg af flotte rondel lamper på Bilka.dk, der passer ind i alle rum.
 

Vælg den rette loftlampe

Om du skal vælge en plafond eller rondel – og i hvilken størrelse – afhænger af flere ting. For det første er det spørgsmål om, hvor den skal placeres. Hvis det er i dit soveværelse, du har brug for belysning i form af en loftlampe, kan du med stor fordel vælge en rondel. En rondel har typisk 3 eller 4 spots, der kan drejes i hver deres retning. På den måde kan du f.eks. rette spots imod dit klædeskab, således lyset over sengen er mere afdæmpet.

Til syvende og sidst er valget en smagssag, for det handler naturligvis også om, at du vælger den, der passer bedst til dit hjem. Du kan f.eks. vælge en loftlampe efter det enkelte rum, for på den måde at skabe lidt variation i dit hjem – eller alternativt vælge ens designs og typer for et mere ensartet og strømlinet udtryk på tværs af rummene i dit hjem.
 

Bestil en loftlampe på Bilka.dk

Plafond eller rondel – til stue eller soveværelse – vælg lige den loftlampe, der passer bedst til dig, og bestil den hjem her fra siden i dag. Se også vores øvrige udvalg af øvrige indendørslamper, herunder pendler og væglamper.