Loftlamper

En loftlampe er populær i stuen og soveværelset. Loftslamper er ikke blot en lyskilde – de er også en del af indretningen i rummet. I vores udvalg finder du forskellige typer af loftslamper, der passer til din smag. På Bilka.dk finder du en loftlampe til alle rum i din bolig.

Klassiske loftlamper til boligen

Lys skal der til! Det er et must i alle husets rum og især der, hvor du opholder dig allermest. Det gælder f.eks. i din stue. Hvis du er på udkig efter belysning til netop stuen, men er i tvivl om, hvilken lampetype du skal vælge, kan en loftlampe være det rette for dig.

En loftslampe er et klassisk og sikkert valg. Loftslamper findes nemlig i et væld af afskygninger, der passer til forskellige hjem og stilarter. Det gælder både dekorative pendler, plafonder og rondeller. Alle er egnet til flere rum, herunder især stue og soveværelse.

  • Mange plafonder, rondeller og pendler at vælge imellem
  • Skab det lys, du ønsker i dit hjem
  • Et klassisk og sikkert valg


Her på siden finder du vores store og brede udvalg af loftlamper i form af forskellige plafonder, rondeller og pendler. Der er forskellige designs, materialer og størrelser at vælge imellem. Vi har med andre ord også en loftlampe til din stil og dit hjem.

 

 

Hvad er en loftlampe?

En loftlampe er, som navnet antyder, en lampe, der hænger i loftet. De fås i forskellige typer. En pendel er en type loftlampe, der monteres i loftet og hænger ned derfra. Flade loftlamper monteres i loftet, men hænger ikke ned derfra. De kan også bruges som væglamper.

 

Plafond og rondel loftslamper

Plafond er en almindelig, praktisk loftlampe. En plafond loftlampe giver et behageligt, varmt og godt lys. En plafond lampe passer ind i alle rum, hvor du ønsker et enkelt og praktisk lys.

Med en rondel kan du bestemme vinklen på lyset. En rondel er med tre eller fire spots lamper. Nogle modeller har flere. Med en rondel kan du nemt og praktisk vinkle, dreje og ændre lyset derhen, hvor du ønsker, at det skal falde.

 

Forskellige typer af loftlamper

Loftslamper fås i forskellige typer og farver. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af lamper til loftet. Når du skal vælge en loftlampe, kan du overveje følgende:

  • Loftlampe i glas giver et klart og rent lys, der kan lyse et helt rum op.
  • Loftlampe i træ tilføjer et naturligt og varmt touch til dit hjem, ideelt til at skabe hygge.
  • Farver som en hvid loftlampe eller sort loftlampe kan nemt tilpasse sig rummets øvrige indretning og farveskema.


Ved at vælge den rette loftlampe kan du ændre et rums atmosfære og funktionalitet. En loftslampe er nemlig ikke kun noget, der lyser et rum op. Den er en del af rummets indretning og har derfor stor betydning for stemningen i rummet.

 

 

Vælg den rette loftlampe

Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, når du skal indrette et rum med en loftlampe. Det kan være, at du skal bruge en loftlampe til soveværelset eller en loftlampe til stuen. Det har selvfølgelig betydning for dit valg. Du kan gøre dig følgende overvejelser, inden du vælger:

  1. Overvej rummets størrelse og loftets højde.
  2. Tænk på lampens design og hvordan det passer med dit hjem.
  3. Vælg en lampe, der giver det lys, du behøver – om det er til læsning, arbejde eller afslapning.


Dit valg er en smagssag, for det handler naturligvis også om, at du vælger den, der passer bedst til dit hjem. Du kan f.eks. vælge en loftlampe efter det enkelte rum for at skabe variation i dit hjem – eller vælge ens design og typer for et mere ensartet og strømlinet udtryk på tværs af rummene.

 

Bestil en loftlampe på Bilka.dk

Loftslamper til stuen, soveværelset eller over køkkenbordet? Vælg lige den loftlampe, der passer bedst til dig, og bestil den hjem her fra siden i dag. Se også vores øvrige udvalg af øvrige indendørslamper, herunder væglamper.