Kontorstole

Det er vigtigt at vælge den helt rette kontorstol, så du får optimal støtte i løbet af en lang stilsiddende arbejdsdag og i boligen på hjemmekontoret. Herunder finder du vores smarte udvalg.

Kontorstole til alle

En kontorstol i et lækkert design og med god siddekomfort er uundværlig både derhjemme og på kontoret. Kontorstole findes i mange forskellige udgaver, materialer og udformninger. Det er vigtigt, at du vælger den løsning, som dækker netop dine behov. Med en af vores stole er du sikret:

  • Høj kvalitet fra kendte brands
  • Lækkert design og optimal siddekomfort
  • Flere indstillingsmuligheder for hensigtsmæssig sidde- og arbejdsstilling

Med armlæn eller ryglæn? Med eller uden polstring? Kunstlæder, plast eller et andet materiale? Du finder det hele og meget mere herinde. Kombinér din nye kontorstol med noget af vores andet spændende kontorinteriør, og skab et flot og funktionelt kontormiljø med et nyt skrivebord, en ny reol eller en ny rumdeler.
 

Den bedste siddestilling

Kontor-stole skal passe 100% til kropsbygningen til den, der skal sidde på den for optimal siddestilling. En dårlig stol kan forårsage smerter i skuldre, nakke, ryg og arme og resultere i en ubehagelig spændingshovedpine. Det kan give stress og koncentrationssvigt, som påvirker dit humør og din arbejdseffektivitet. Det skal undgås, og det kan det heldigvis med en kontorstol fra Bilka.dk.

Vi bestræber os på løbende at udvide vores sortiment med det allernyeste fra førende brands såsom Linus, Durham, Daram, Kara, Nova og Kayley. Der er stole i mange designs og prisklasser, så mon ikke at du finder en, uanset hvilke præferencer du måtte have? Det tror vi.
 

Hvordan vælger du den rigtige kontorstol?

Der er mange design, materialer og funktioner at skulle forholde sig til. Er du i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning for dig, er det en god idé at have fokus på følgende punkter.

  • Sæde: En fladere, afrundet eller blød kant gør det nemmere at få optimal blodtilførsel til ben og fødder. Tjek sædehøjde, -bredde og -dybde under specifikationer for den enkelte stol.
  • Ryglæn: Højt eller lavt? Med nakkestøtte? Få eller mange indstillingsmuligheder? Smag og behag er som bekendt forskellig. Afgør, hvad der er vigtigt for dig.
  • Armlæn: Vælger du en stol med et armlæn, er det vigtigt, at det støtter din arm på en naturlig og behagelig måde. Tag et kig på længde og bredde.
     

Kontorstol med hjul og hæve-/sænkefunktion

De fleste kontorstole har typisk også hjul og hæve-/sænkefunktion, så du kan finde den arbejdsstilling, som passer dig. Her på Bilka.dk finder du et stort sortiment af kontorstole. Se også vores skrivebordsskamler, der er særlig velegnet til kollegieværelset.
 

Køb din nye kontorstol på Bilka.dk

Når du har fundet din favorit, bestiller du den online her på Bilka.dk. Det er både nemt og bekvemt. Husk, at du som altid har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.