Skriveborde

Et godt skrivebord er alfa og omega for lektielæsning, arbejde eller som møbel i kontoret, når du surfer ved din pc. Find blandt vores udvalg netop det skrivebord, der passer til dine behov.

Skriveborde

Et godt skrivebord er alfa og omega for, at du kan yde dit optimale, når du læser lektier, arbejder eller laver andre projekter, der kræver din fulde opmærksomhed – eller blot når du sidder foran computerskærmen og surfer rundt på nettet. Stillesiddende arbejde kommer nemlig nemt til at slide på kroppen, men med et godt skrivebord sikrer du din krop en god arbejdsstilling, så du ikke belaster dig selv unødigt. Se de mange spændende modeller her på siden, og bestil dit nye skrivebord hjem med det samme.

Du behøver ikke at have et kontor for at kunne eje et skrivebord. Dit skrivebord kan også lige så godt stå i et hjørne af stuen, som du kan dedikere til arbejdshjørne eller spilleområde til din PC. Det vigtige er nemlig ikke, hvor dit skrivebord står, men hvilket skrivebord, du ejer, så du kan sikre dig selv den bedst mulige arbejdsstilling, når du sidder ved bordet.

På Bilka.dk finder du blandt andet følgende typer af billige skriveborde, der måske kan være det rigtige for dig:

  • Moderne hæve-sænkeborde, som du selv kan justere i højden, så dit skrivebord passer til dig. Et hæve-sænke-skrivebord er rigtig smart og ergonomisk, fordi det giver dig mulighed for både at sidde ned og at stå op, når du arbejder. Derved kan du løbende variere din arbejdsstilling i løbet af dagen, så du får aflastet kroppen.
  • Skriveborde med skuffer, som er det perfekte valg til dig, der har brug for opbevaringsplads tæt på dig. I dine skuffer kan du eksempelvis opbevare vigtige papirer, elektroniske genstande eller andet, som ikke nødvendigvis behøver at ligge fremme, men som du stadig gerne vil have lige ved hånden.
  • Skriveborde med indbygget reol, der, ligesom skriveborde med skuffer, er et godt valg til dig, der har brug for ekstra opbevaring ved dit skrivebord. Med denne type af skrivebord får du opbevaring i højden og udnytter derfor pladsen og rummet mest optimalt.
     

Vælg det rette skrivebord

Som nævnt tidligere har vi flere forskellige typer af skriveborde i sortimentet, og dit endelige valg afhænger i høj grad af smag og behag, samt af om du har nogle bestemte behov, som skrivebordet skal kunne opfylde. Først og fremmest er det dog altid vigtigt, at du vælger et skrivebord fra Bilka, som passer til din højde. Med et hæve-sænkebord går det nemt, men vælger du et af vores almindelige Bilka-skriveborde, kan højden godt variere fra model til model, og du skal derfor se dig godt for, så du sikrer dig, at dit valgte skrivebord passer til din højde, og at du derved kan sidde bedst muligt.

Bestil dit nye skrivebord i dag, og husk også at købe en god kontorstol samt opbevaring til pladsen omkring dit skrivebord, hvis du ikke allerede ejer det!