Pedalspande

Gem affald væk i en smart pedalspand. På Bilka.dk har vi samlet et udvalg af smarte og dekorative pedalspande, der fås i forskellige farver fra mærker såsom Vipp, Scandinavia, Marie Sohl og DAY. Her er modeller i forskellige prisklasser, der gør det muligt at finde en flot og dekorativ pedalspand til dit badeværelse eller køkken, uden det nødvendigvis koster dig en formue.

Pedalspand – til køkken og badeværelse

Vores sortiment af pedalspande indeholder både små modeller, der er oplagte at have i badeværelset og modeller til køkkenet, hvor en stor pedalspand giver mere mening. Vælg ud fra størrelsen og designet, og lad spanden blive en del af indretningen i køkkenet – eller i badeværelset sammen med andet badeværelsestilbehør. Vælg en pedalspand, fordi:

  • Du får lettere ved at håndtere affald på en hygiejnisk måde
  • Du kan let tømme skraldet ud af den udtagelige spand
  • Du behøver ikke at bukke dig ned, når du skal løfte låget

En pedalspand kan være en super god løsning flere steder i huset. Den er praktisk, fordi den er lille, men stadig har god plads til affald. De flest modeller har en ydre skal, som låget sidder på og en mindre spand indeni, som kan tages ud, så du let og hurtigt kan tømme den og evt. rengøre den, hvis en pose er utæt eller der spildes.

Vælg den rigtige pedalspand

Hos Bilka.dk fører vi ikke bare de klassiske modeller, men også berøringsfri modeller, der åbner og lukker ved hjælp af en sensor. Men hvilken model skal du vælge?

  • Vælg en pedalspand, hvis du gerne vil have en hygiejnisk spand i lækkert design, som passer både i køkken og badeværelse. Den er let at åbne med foden og lige så let at tømme på grund af den indre spand, som kan tages ud. Der skal ikke skiftes batterier.
  • Vælg en berøringsfri affaldsspand med sensor, hvis du vil være helt fri for at skulle røre skraldespanden og samtidig ønsker en hurtig og lydløs lukkemekanisme. Modellerne i denne kategori er desuden ofte pedalspande der er store og har et design, som minimerer lugtgener.

Se vores kæmpe udvalg af pedalspande og berøringsfri affaldsspande herover, og bestil din favorit allerede i dag!