Brusekabiner

Opgrader dit badeværelse med en ny brusekabine og nyd et varmt bad under bruseren. Her på siden finder du et udvalg af hjørnekabiner og brusekabiner, der kan passe til midt-væg.

Forskellige typer af brusekabiner

Der findes flere forskellige løsninger til at lave en bruseniche i dit hjem. Uanset om du bor i en lejlighed med et mindre badeværelse eller en villa med et stort badeværelsesrum, har vi en brusekabine, der passer til dit hjem. Her på Bilka.dk finder du både hjørneløsninger og løsninger, som kan passe til midt-væg, løsninger med to eller fire vægge, samt løsninger med eller uden bund.

Hvis du køber en brusekabine, som er designet til at passe ind i et hjørne af badeværelset, optager mindre plads end en firkantet brusekabine. En brusekabine med bund kan bruges i hjem, hvor der ikke er noget badeværelse, og der derfor er behov for at finde et alternativt sted til kabinen.

Det er en god idé med en brusekabine med bund, hvis gulvet på dit badeværelse ikke har den rette hældning mod afløbet. På den måde slipper du for sjap på gulvet, hver gang du har været i bad.

 

Montering af brusekabine

En brusekabine med bund, hvad enten den er monteret på badeværelset eller i et andet rum, skal dog monteres på et afløb. Brusekabinen med bund har som oftest fire vægge og i nogle tilfælde også en top, så den kan slutte helt tæt, og forhindre at vandet fordamper ud i lokalet.

Hvis du vælger en brusekabine med fire vægge, skal der dog monteres en termostat indeni, hvilket skal gøres af en autoriseret VVS installatør. En elegant løsning kunne også være en bruseniche med kun to vægge, som sættes op som afskærmning for vandet. Dermed har du afløbet i gulvet, og den oprindelige termostat kan blive siddende, hvor den er. Tag et kig på vores stilfulde brusekabiner og bestil en kabine, der passer til dit badeværelse.