Brusedøre

Kender du det, at du tager et dejligt brusebad, men bagefter opdager du vandsjask af dimensioner på gulvet, under vaskemaskinen og på toilettet? Du ka’ undgå det, hvis du investerer i en brusedør, som indkapsler vandet der, hvor du tager dit bad. Lad dig inspirere af Bilka.dk’s sortiment. 

En brusedør holder vandet i skak 

Når du tager bad, kommer der uundgåeligt en masse vand, som danner fugt og em. Det skal du have væk, når badet er færdigt, så du slipper for irriterende vandpytter, men også for eventuelle fugtskader der kan opstå som følge. 

Med brusedøre kan du holde badevandet i skak, så du først og fremmest bliver fri for vand, der sprøjter ud under, over og ved siden af badeforhænget. Vandet lægger sig gerne overalt på badeværelset, og efter det dejlige bad får du en ordentlig arbejdstjans med at fjerne det igen. Udskift derfor badeforhænget med en brusedør, og få én bekymring mindre. 

Ud over at det er irriterende med vand alle steder, kan du også være uheldig at få fugtskader i dit badeværelse, hvis badevandet ikke bliver tørret ordentligt op. Og det kan føre til værre skader, der kan koste både din sundhed og pengepung dyrt. Kom problemet i forkøbet med en brusedør. 

 

Få hjælp til din nye brusedør på Bilka.dk 

På Bilka.dk vil vi så gerne hjælpe vores kunder. Vi har i den forbindelse lavet forskellige guides, der ledsager vores produkter, og det tæller i forbindelse med brusedøre blandt andet: 

 

Her kan du finde inspiration og vejledning til at blive en skrap gør-det-selv person i hjemmet, og lad dig endelig inspirere af vores sortiment. Vi forhandler en lang række af forskellige brusedøre, så der helt sikkert vil være en model, der passer til netop dit hjem – både angående design, type, størrelse og pris. Vi glæder os til at hjælpe dig.