Badeforhæng

Tilføj flotte farver og mønstre til dit badeværelse med et flot og dekorativt badeforhæng, der med garanti vil give et frisk pust til indretningen. Find inspiration til dit badeværelse her på siden og bestil det badeforhæng, der bedst matcher din stil.

Badeforhæng – skab liv og privatliv

Det er både praktisk, æstetisk og funktionelt at have et badeforhæng foran brusekabinen eller badekarret. Hos Bilka.dk kan du vælge mellem mange størrelser, farver og mønstre, så du kan finde en model, der passer ind i dit badeværelse. Vælg et badeforhæng, fordi:

  • Du slipper for vand på gulvet uden for brusekabinen
  • Der kommer mindre damp ud, så spejlet ikke dugger
  • Det er dekorativt, og kan pifte dit badeværelse op

 

Et godt badeforhæng sørger for at gulvet et tørt, når du stiger ud af badet, men det kan også hjælpe med at skabe ro i badeværelset og give dig totalt privatliv under bruseren. Du behøver ikke at udskifte dit badeværelsesinventar, for med et smukt badeforhæng, lækkert badeværelsestilbehør og nogle bløde håndklæder kan du få dit badeværelse til at se ud som nyt.

Find den rette størrelse badeforhæng

Hvis du vil have det optimale ud af dit nye badeforhæng, så er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Selvom farve og mønster er vigtigt, får du ikke meget ud af forhænget, hvis ikke det hænger korrekt og har den rette størrelse. Et par gode tips er:

  • Vælg et badeforhæng i den rette længde. Det skal være langt nok til at nå jorden eller ned bag en eventuel kant. Du finder badeforhæng med ekstra længde i vores sortiment, hvis du har højt til loftet. Badeforhæng på 220 og 230 cm kan nå gulvet fra selv, når der er højt til loftet.
  • Vælg et badeforhæng, der har den rette bredde. Hvis det det er for bredt, fylder det for meget, og er det ikke bredt nok kan vandet sprøjte ud gennem åbningen. Gennemsnitsstørrelsen på badeforhæng er 120x200 cm, men vi fører både bredere og smallere modeller.

 

Find dit badeforhæng på Bilka.dk, og bestil allerede i dag!