Håndklædetørrer

Våde eller fugtige håndklæder er bare aldrig rart at tørre sig i. Med en håndklæderadiaor kan du sikre dig, at dine håndklæder altid er dejlig lune. Find en håndklæderadiator her på Bilka.dk.

Håndklædetørrer giver dig en bedre oplevelse 

Det er selvfølgelig naturligt nok, at dine håndklæder bliver fugtige, når du bruger dem til at tørre våde hænder af i, men det er ikke rart at lade den sarte hud på hænderne møde den sjaskede klud. Med en håndklæderadiator slipper du for den irriterende fugt, og du vil i stedet blive mødt af tørre, bløde og lune indbydende håndklæder. 

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, så du ka’ blive godt kørende på alle områder – også på badeværelset, uanset om du mangler badeforhæng eller måske nye håndklæder sammen med håndklædetørreren. Du kan få flere forskellige typer på Bilka.dk, så der vil være noget til alle badeværelser. Det inkluderer valgmuligheder inden for eksempelvis: 

  • Pris 

  • Højde 

  • Bredde 

  • Varmetilførsel 

  • Antal ribber 

  • Lodret/vandret anvendelse 

  • Farve 

  • Materiale 

Hvorfor er det en god ide med en håndklædetørrer?

Der er flere grunde til, at du bør investere i en håndklæderadiator. Først og fremmest vil du som nævnt få en behageligere oplevelse, når du kan aftørre dine hænder i tørre og lune håndklæder i stedet for i de kolde og klamme. Men det er ikke den eneste fordel. Den indbyggede varme i produktet vil samtidig bidrage til et mere lunt klima på selve badeværelset. Det er meget fordelagtigt, da der ofte kan være lidt fugtigt i rummet på grund af håndteringen af store mængder vand. 

En anden fordel ved tørre håndklæder er, at mikroorganismer og bakterier har langt bedre levevilkår i fugtige og klamme omgivelser end i tørre. Det betyder, at det vil blive mere hygiejnisk for dig at tørre hænder, hver gang du har vasket dem, og så bliver der ikke overført bakterier til de nyvaskede hænder. Det mindsker din risiko for smittespredning og for eventuelt at blive syg. Se udvalget her på Bilka.dk, og forøg glæden ved dit badeværelse.