Bademåtter

På Bilka.dk dækker kategorien bademåtter to ting. Du finder et stort udvalg af lækre, bløde måtter til gulvet uden for brusekabinen og en række skridsikre underlag til at lægge på gulvet inde i brusekabinen. Bestil den du mangler, eller snup en af hver – se udvalget herunder.

Bademåtter er luksus i badeværelset

En bademåtte giver dig en luksuriøs følelse, når du er færdig med at bade og stiger ud fra brusekabinen. Vi har en lang række bløde og lækre modeller, du kan vælge imellem, så du kan finde en, der passer i dit badeværelse. Derforuden finder du også skridsikre bademåtter, der skaber et sikkert underlag, når du står under bruseren.

  • Spar på vasketøjet ved at bruge en bademåtte i stedet for et håndklæde på gulvet
  • Stå sikkert under bruseren, både når du skyller shampoo og sæbe af krop og hår
  • Skån gulvet for vand- og kalkpletter ved at lægge en bademåtte foran brusekabinen

Hvad enten du mangler en skridsikker bademåtte til under bruseren eller en bademåtte at stå på, når du kommer ud af badet, så finder du det her hos Bilka.dk. Vi har altid et stor udvalg af tilbehør til badeværelset, så du kan skabe den stemning og det look, du drømmer om.

Hvilken bademåtte skal du vælge?

Der er stor forskel på, om du vælger en bademåtte, som er skridsikker eller en, der er fremstillet af tekstil – men det kan være svært at vide, hvornår det giver mening at bestille den ene frem for den anden. Du kan dog se således på det:

  • Vælg en skridsikker bademåtte, hvis du har glat gulv i badeværelset. Måtten kan bruges både i og uden for badet, for at sikre dig et fast underlag, selv når gulvet er vådt.
  • Vælg en almindelig bademåtte, hvis du gerne vil stå blødt – uden at stå på dit håndklæde – når du skal ud af badet, og/eller når du gerne vil skabe et varmt og behageligt miljø i dit badeværelse.

Tag en tur gennem vores store udvalg af bademåtter herover, og bestil den, der passer bedst til dit badeværelse allerede i dag!