Brusevægge

Intet er så afslappende som et brusebad, men uden en brusevæg kan badevandet hurtigt løbe ud over gulvet. Rammer brusevandet badeforhænget forkert, kan du risikere, at der også kommer vand andre steder. På Bilka.dk kan du få forskellige badevægge, som sikrer dig mindre vandsjask og færre rengøringstimer. 

Derfor skal du have en brusevæg 

For det meste er et traditionelt badeforhæng en fin måde at afskærme badevandet på, så det ikke ender over det hele, men det kan have sine udfordringer. Ofte er det ikke helt dækkende, og så kender du sikkert det, at badeforhænget klæber sig fast til din krop. Det kan du slippe for med en badevæg. 

Badevæggen er typisk fremstillet i glas eller lignende, og når den bliver sat op, stopper væggen vandet fra at komme på afveje. Når du slipper for vand over hele gulvet, slipper du også for risikoen for, at der kan komme fugt- eller vandskade. Hvis vandet for eksempel løber ind under vaskemaskine eller tørretumbler, kan det være svært at få væk. Vandet kan tillige ende på vægge, vindueskarme med mere, og det skal du helst undgå. 

Brusevæggen er en glimrende metode til vandafskærmning, men hvis du vil gå all in, så kan du tillige overveje et helt brusehjørne, hvor du er lukket inde i brusekabinen. Med et brusehjørne vil du således være helt sikker på at slippe for vand over det hele. 

 

Køb din brusevæg på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi som dit hypermarked alt til dig og din bolig, så du ka’ få alle de produkter, du har brug for – også hvis du står og mangler en billig brusevæg. Vi forhandler en lang række af brusevægge, brusedøre og brusehjørner med mere, og du vil have mange valgmuligheder i forhold til:  

  • Former 
  • Design 
  • Pris 
  • Materiale 
  • Højde 
  • Bredde 

 

Når du handler på Bilka.dk, får du altid ubegrænset returret, så du kan roligt finde din næste brusevæg hos os. Du kan bestille direkte via vores webshop her på hjemmesiden, som har åbent 24 timer i døgnet. Vi glæder os til at handle med dig.