Skind

Skind er en rigtig god måde at invitere naturen indenfor og give din boligindretning et hyggeligt og naturligt look. I vores sortiment finder du både skind i naturlige farver og stærke farver.

Sådan kan du indrette din bolig med skind

Få inspiration i guiden her til brug af skind til en moderne og hyggelig indretning i boligen

Sådan vedligeholder du dit skind

Bliv klogere i guiden her på hvordan du holder dit skind pænt i længere tid

Skind – dekorative, bløde og flotte

Med et skind kan du skabe en hyggelig og varm atmosfære i din stue, dit soveværelse eller hvor end du vælger at placere det. Hvis du vælger et blødt skind – f.eks. et lammeskind – og lægger det ved siden af din seng, kan du hver morgen træde ud på noget blødt og behageligt, når du står op. Det samme gælder, hvis du placerer skindet ved sofaen. Men skind kan bruges til meget mere end bare som tæppe på dit gulv. En anden mulighed er at bruge det på din stol. Det gør ikke bare stolen dekorativ, men også langt mere komfortabel og blød at sidde på.

  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Skab stemning og en hyggelig atmosfære i dit hjem
  • Flere forskellige skindtyper og farver

Her på Bilka.dk finder du et stort og bredt udvalg, hvor der er mange forskellige typer af skind at vælge imellem. Det gælder alt fra bløde lammeskind og rensdyrskind til de mere korthårede skindtyper som koskind, gedeskind og ikke mindst imiteret skind. Udover at vælge skind efter type, kan du ligeledes vælge efter farve. Vælg blandt traditionelle og naturfarvede skind i hvid, brun og sort - eller hvad med et farvet skind i en frisk farve, der skaber et flot spil i din stue? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hold skindet pænt længe

Når du har placeret dit skind på en stol, f.eks. i din spisestue, er der unægtelig risiko for, at du kommer til at spilde på det. På samme måde kan det ikke undgås, at skindet på længere sigt vil blive præget af, at det bliver brugt til at sidde på. Der er dog forskellige måder, hvorpå du kan vedligeholde skindet, så det holder sig pænt i lang tid. Når du skal rengøre og pleje dit skind, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det er forskelligt, hvordan hver skindtype skal behandles. Du kan få gode råd og blive meget klogere på vedligeholdelse af de forskellige typer af skind i vores guide her.

 

Køb skind til dine stole her

Sprælske eller naturlige farver – korthårede koskind eller bløde, langhårede lammeskind. Hvad vælger du? Uanset valget kan du bestille skind til dine stole, stue eller soveværelse her fra udvalget på Bilka.dk. Husk at vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at det ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!