Rullemadrasser - beskyt din madras

Med en rullemadras beskytter og forlænger du levetiden for din madras. Hvad end du er på udkig efter en rullemadras til dobbeltsengen eller enkeltsengen kan du finde den hos os herunder.

Find en rullemadras på Bilka.dk

Hvis du mangler en rullemadras, kan du finde en i vores store udvalg her på siden, hvor du kan vælge imellem rullemadrasser til både dobbelt-, enkelt- og trekvartsenge. Rullemadrasserne leveres med praktiske elastikker i alle hjørner, så den sidder godt fast på madrassen. Du skal derfor ikke bekymre dig om, om den glider af i nattens løb.

  • Beskyt madrassen mod sved, snavs og pletter
  • Forlæng topmadrassens levetid
  • Udvalg af forskellige størrelser
  • Vælg imellem bomuld og polyester i tykkelser

 

En madras er en dyr investering, men også en af de elementer i dit hjem du bruger mest. For at forlænge din madras' levetid, kan du bruge en rullemadras oven på. En rullemadras betegnes også som en madrasbeskytter, da den beskytter din box- eller topmadras mod snavs og pletter. Rullemadrassen forringer ikke søvnkvaliteten, og du kan ikke mærke den, når du sover.

Vælg en kogeægte rullemadras

En kogeægte rullemadras er, som ordet antyder, en rullemadras der kan tåle at komme i en kogevask. Lige såvel som sengetøj skal skiftes fra tid til anden, er det også langt mest hygiejnisk, at også rullemadrassen bliver vasket. Af den grund kan du med fordel vælge en kogeægte rullemadras, der er udført i 100 % bomuld. Du kan tilmed også vælge en rullemadras, der både er vandafvisende og tåler tørretumbling. I vores udvalg på Bilka.dk kan du vælge imellem rullemadrasser i bomuld og polyester i forskellige tykkelser. Se også vores udvalg af vådliggerlagner

Køb en rullemadras på Bilka.dk

Find den rette rullemadras her og bestil den hjem allerede i dag. Vi har rullemadrasser til både dobbelt-, enkelt- og trekvartsenge, så der er en rullemadras til alle husets senge. Vi tilbyder ubegrænset returret, så du kan returnere rullemadrassen, hvis den ikke lever op til dine forventninger.