Rullemadrasser

Med en rullemadras beskytter og forlænger du levetiden for din madras. Hvad end du er på udkig efter en rullemadras til dobbeltsengen eller enkeltsengen kan du finde den på Bilka.dk. Se vores udvalg af rullemadrasser herunder og find din favorit i dag.

Hvad er en rullemadras?

En rullemadras er en meget tynd madras, der bruges ovenpå din madras. Den kaldes også et skånelagen eller en madrasbeskytter, da den skåner og beskytter din box-, spring-, skum- eller topmadras mod pletter.

Rullemadrassen forringer ikke søvnkvaliteten, og du kan ikke mærke den, når du sover. Grundet elastikstropperne i hjørnerne, flytter den sig heller ikke, når du bevæger dig om natten.

Nogle forveksler en rullemadras med en topmadras, men en topmadras har det formål at beskytte den underliggende madras og give dig ekstra komfort, mens en rullemadras primært er til for at beskytte din topmadras eller den underliggende madras.

 

Find en rullemadras på Bilka.dk

Hvis du mangler en rullemadras, finder du en i vores udvalg her på siden, hvor du kan vælge imellem rullemadrasser til både dobbelt-, enkelt- og trekvartsenge. Rullemadrasserne har praktiske elastikker i hjørnerne, så den sidder godt fast på madrassen. Den glider derfor ikke af i nattens løb.

 • Beskyt madrassen mod sved, snavs og pletter
 • Forlæng topmadrassens levetid
 • Udvalg af forskellige størrelser
 • Vælg imellem bomuld og polyester i tykkelser


En madras er en dyr investering, men også en af de elementer i dit hjem, du bruger mest. For at forlænge din madras' levetid, kan du bruge en rullemadras oven på. Den sørger for, at din madras ikke absorberer for meget fugt.

 

 

Fordele ved en rullemadras

En rullemadras er det rigtige valg, hvis du vil beskytte din nye seng. Selvom rullemadrassens primære formål er at beskytte din madras og forbedre dit sovemiljø, så har den også en masse andre fordele, du kan få glæde af:

 • Beskytter din topmadras
 • Tilføjer et ekstra blødt lag til din seng
 • Kan tages af og vaskes
 • Forhindrer lagener i at glide på madrassen
 • Kan mindske støj fra madrassen


Selvom det kan virke som en ligegyldig ting, så er en rullemadras altså særdeles effektiv og brugbar. Den tjener flere formål, og den holder længe, hvis du husker at vaske den. Med en rullemadras får du endnu mere komfort og passer godt på din madras samtidig.

 

Søvn universet

En god seng med en behagelig madras, blød pude og varm dyne er ikke det eneste, der har betydning for din søvn. I vores søvn univers kan du blive meget klogere på de forskellige ting, der har indflydelse på din søvn.

Hvilken rullemadras skal jeg vælge?

Det er ikke helt uden betydning, hvilken rullemadras du vælger. Det kommer først og fremmest an på dit behov. Skal din rullemadras bare beskytte madrassen? Eller vil du gerne have andre egenskaber med i dit køb? Du kan bl.a. overveje følgende, når du vælger rullemadras:

 • Materiale: Skal din rullemadras være lavet af bomuld, polyester eller polyethylen?
 • Egenskaber: Skal rullemadrassen have kølende effekt, være ekstra blød eller blot beskytte madrassen?
 • Vaskbarhed: Skal din rullemadras kunne tåle kogevask eller almindelig vask?


Der findes rullemadrasser i forskellige materialer og størrelser, så du kan finde en, der passer til din topmadras eller anden type madras. En rullemadras sørger for, at du passer godt på din madras, og du behøver ikke at rengøre din madras lige så ofte, hvis du bruger en rullemadras.

 

Vælg en kogeægte rullemadras

En kogeægte rullemadras er, som ordet antyder, en rullemadras, der kan tåle at komme i en kogevask. Lige såvel som sengetøj skal skiftes jævnligt, er det også mest hygiejnisk, at du vasker din rullemadras løbende.

Af den grund kan du med fordel vælge en kogeægte rullemadras. Du kan også vælge en rullemadras, der er vandafvisende og tåler tørretumbler. I vores udvalg kan du vælge imellem rullemadrasser i bomuld og polyester og i forskellige tykkelser. Se også vores udvalg af vådliggerlagener.

 

Køb en rullemadras på Bilka.dk

Find den rette rullemadras her og bestil den hjem i dag. Vi har rullemadrasser til både dobbelt-, enkelt- og trekvartsenge, så der er en rullemadras til alle husets senge. Vi tilbyder ubegrænset returret, så du kan returnere rullemadrassen, hvis den ikke lever op til dine forventninger.