Babytøj

Vores kære små betyder alt, og de skal selvfølgelig være klædt godt på fra starten. Derfor har vi på Bilka.dk samlet babytøj i de blødeste designs med muntre og søde motiver, som ethvert barn vil elske. Find skønt tøj til babyer online i dag.

Nyheder

Se hele udvalget af det nyeste børnetøj til børn i alle aldre. Du finder børnetøj i alle de nye farver, mønstre og styles så børnene er klar til at gå en nye sæson i møde med en opdateret garderobe. 

Populære kategorier

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige tøjstørrelse til de mindste. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde den rigtige størrelse til baby.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til babytøj

 

Babytøj til drenge og piger

Der er vist ingen tvivl om, at forældres største gave i livet er at få en baby. Når det kommer til babytøj, er det nemt at blive forelsket i de søde, små størrelser. Heldigvis kan du finde masser af sødt baby tøj, der vil klæde dit barn.

Babytøj er faktisk meget mere end praktisk påklædning. F.eks. har det første sæt tøj til baby ofte stor værdi og betydning for forældrene. Babytøj er altså noget, der betyder meget for de fleste forældre, så det er ikke altid nemt at vælge.

Her på siden finder du dejligt babytøj til piger og drenge. Vi har masser af forskellige typer af tøj og flotte farver, så du kan finde noget skønt tøj til babyer, som du ka’ lide. Måske kan du endda finde det første sæt babytøj til nyfødt her?

 

Klik dit babytøj til nyfødt hjem

Hvis du er gravid eller næsten lige har født, har du måske ikke overskud til at gå på lange shoppeture for at finde det helt rette tøj til baby. Heldigvis behøver din nyfødte baby ikke mangle tøj - du kan bare klikke det hjem online!

På Bilka.dk kan du dykke ned i vores spændende udvalg af babytøj til nyfødt, hvor kvaliteten er i fokus. Du slipper for at holde styr på åbningstider, stå i kø til kassen og køre frem og tilbage. Du ka’ blot klikke dig ind på vores hjemmeside og bestille det hjem til din adresse.

Hvor meget tøj skal baby have?

Venter du dig eller har du allerede født? Så er du helt sikkert blevet forelsket i masser af sødt babytøj. Men hvor meget tøj skal baby egentlig have? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvor meget tøj du skal købe.

Klæd din baby i fint baby tøj

Når du skal finde beklædning til den nye babydreng eller babypige, skal det gerne have en god og behagelig pasform. Tøj til babyer skal nemlig være muligt at bevæge sig i - både nat og dag. Husk også, at der skal være plads til bleen.

Derudover skal du ofte bruge rigeligt med babytøj i str. 0-1 år. Her vokser baby nemlig meget hurtigt, så det er en god idé at have baby tøj i flere forskellige størrelser. Samtidig bruger en baby i denne alder ofte flere sæt tøj om dagen.

Heldigvis har vi på Bilka.dk et bredt sortiment til ethvert behov. Du kan bl.a. finde heldragter, bodystockings og små, søde babyhuer til de koldere dage. Vi har masser af babytøj i fine farver med søde motiver eller i rolige og neutrale farver.

Hvor meget tøj skal baby have på i barnevognen?

Grundet det skiftende vejr i Danmark kan det være udfordrende at klæde baby på til en lur i barnevognen. Derfor har vi udarbejdet denne guide, så du kan få gode råd til babys påklædning til lur i barnevognen.

Find skønt tøj til babyer på Bilka.dk

Hvis du leder efter fint tøj til babyer, så udforsk vores udvalg her på siden, hvor du bl.a. kan finde babytøj fra lækre brands som 808 og VRS mini. Du finder tøj til både piger og drenge, og vi har også unisex babytøj, der passer til alle babyer.

Hvis du mod forventning skifter mening om det nyindkøbte babytøj, får du på Bilka.dk ubegrænset returret, så længe emballagen er original og intakt. Husk også din kvittering. Så er du klar til at købe skønt tøj til baby!