Stofbleer til børn

En stofble har mange gode funktioner, som gør det lettere for dig at være forældre. Du ka’ blandt andet bruge stofbleerne som tørreklud under skiftning eller sammen med dine ammepude, når du skal tørre mælkerester og gylp væk under amning.

Find en stofble med mange funktioner på Bilka.dk

Selvom navnet ‘stofble’ indikerer, at den skal sidde rundt om livet, så kan du bruge de smarte stofbleer til så meget mere. Vi har herunder samlet nogle forslag til, hvordan en stofble kan gøre det lettere for dig at passe den lille guldklump.

Køb stofbleer til amning

Du ka’ blandt andet bruge en stofble under amning. En stofble kan nemlig fungere som en klud, du ka’ bruge til at tørre mælkerester og gylp væk. Så behøver du ikke benytte dine almindelige klude, som også bliver brugt til så meget andet i huset.

Brug stofbleer som underlag på puslebordet

En anden god funktion, som stofbleerne har, er at de er bløde og højt absorberende, så du ka’ bruge dem som underlag på puslebordet. Så kan du nemt og hurtigt tørre efter, når du skifter den lille engel.

Hav altid en stofble med i tasken

Det er altid en god idé at have en eller flere stofbleer med i tasken, når du er på farten. Du ka’ nemlig bruge stofbleer i mange situationer: 

  • Hvis solen skinner, kan den fungere som soldække.
  • Er dit barn ved at være træt, så kan du bruge en ren stofble som en sutteklud under luren.
  • Skal du akut skifte bleen, kan du bruge stofbleen som underlag.
  • Hvis i er ude at spise, kan du bruge stofbleen som gylpeklud eller binde den rundt om babyen som en hagesmæk.

 

Køb hagesmækker i forskellige størrelser og farver

Har dit barn en yndlingsfarve? Så udforsk hele vores store udvalg, hvor vi har stofbleer i mange forskellige farver og med alverdens fede mønstre. Med vores skarpe priser kan du finde billige stofbleer - og du ka’ med fordel købe flere ad gangen, så du har nogle at skifte mellem.