Heldragt til baby

Du ønsker sikkert, at din skønne baby har det komfortabelt og varmt, men du vil også gerne have, at dit barn ser sødt ud. Det er nu muligt med vores udvalg af søde heldragter til babyer, som alle forældre vil misunde. Se det flotte udvalg her.

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige tøjstørrelse til de mindste. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde den rigtige størrelse til baby.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Babyheldragter til drenge og piger

Mange nybagte forældre har en forestilling om, hvad deres nyfødte kommer til at gå og kravle i.  Valget falder ofte på små, søde kjoler til pigerne samt bluser og bukser til drengene. Selvom de søde sæt nok skal komme i brug, så er en heldragt også et fornuftigt valg.

Hos os finder du blandt andet et udvalg af skønne sparkedragter til drenge og piger. Du kan derfor regne med, at du kan finde den rette heldragt til baby i flotte designs og farver i god kvalitet, som skal hjem og bo dit barns garderobe. Vores sparkedragter er særlig gode til de helt små babyer, men fungerer også godt som nattøj til større børn.  

Hvis du finder en heldragt som er produceret af uld, så skal du være opmærksom på, at du skal vaske den med skånsomt vaskemiddel. Du bevarer på den måde uldens elastiske egenskab og den bløde kvalitet.

 

Oplev fordelene ved heldragter til baby

Det praktiske ved en heldragt er, at du nemt kan komme til, når der skal pusles, uden at klæde barnet helt af. Til de helt små størrelser er det også oplagt blot at lade barnet være iført en heldragt i alle døgnets timer. Det er nemlig blødt og behageligt for barnet at have på, og så er dragten en god måde at holde din baby varm på. 

Du kan passende også overveje en fornuftig hagesmæk eller et bedårende sæt babytøj som måske matcher din nye heldragt. Så er din baby klar til hverdagens eventyr. 

Passer størrelsen ikke helt som du ønsker? Når du bestiller online, så har du altid ubegrænset returret. På den måde kan du bytte din heldragt, når du har tid og lyst. Det eneste, du skal sørge for, er, at emballagen er original og intakt, og at du har din kvittering med.