El plæneklippere

En el plæneklipper er både let at anvende og manøvrere rundt og er nem at gå til. Du finder din nye el plæneklipper i udvalget, hvor vi har flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om el plæneklippere

Find en el plæneklipper på Bilka.dk

Hvis du skal have en plæneklipper, er en eldreven model et sikkert valg. De eldrevne plæneklippere er typisk lette i vægt, hvorfor de er yderst anvendelige og nemme at manøvrere rundt i haven. Af netop denne grund er denne type plæneklipper særligt velegnet til mindre haver og kringlede haver, hvor der er mange sving og udfordringer. Da plæneklipperen udelukkende kører ved hjælp af strømforsyningen, behøver du ikke være bange for, at du løber tør for batteri eller benzin halvvejs igennem græsslåningen. Det eneste du skal gøre er, at sætte den i stikkontakten, og så kører den. Vær dog opmærksom på, at du aldrig må køre i retning af ledningen, da maskinen går i stykker, hvis du kører ledningen over.

  • Let anvendelige og manøvrerbare

  • Vælg imellem forskellige kvalitetsbrand

  • God til mindre haver

De elektriske plæneklippere fås i forskellige modeller og i flere størrelser, der passer til enten store eller små haver. Find dem alle her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem plæneklippere fra nogle af de mest populære og anerkendte producenter på markedet. Det gælder bl.a. AL-KO og Texas, der begge er garanter for god kvalitet.
 

Hvilken el plæneklipper skal jeg vælge?

Den rette plæneklipper er den, der bedst passer dine behov. Som udgangspunkt er det en god ide at lade din plænes størrelse afgøre, hvor stor en plæneklipper, du skal vælge. Hvor stor en have, plæneklipperen anbefales til, afhænger af den pågældende maskines klippebredde.

Hvis du har en lille have, der er mindre end 400 m2 er det tilstrækkeligt med en plæneklipper med en klippebredde på mellem 35 og 40 cm. Er din have større end det, kan du med fordel vælge model, der har en klippebredde på minimum 40 cm.
 

Husk strømudtag og ledning

Inden du køber en el plæneklipper, skal du være opmærksom på, at den kræver, at du har et strømudtag og/eller en forlængerledning i umiddelbar nærhed af din græsplæne. Når du bruger den, skal du naturligvis også være meget påpasselig med ikke at påkøre og dermed kappe ledningen over.
 

Bestil en el plæneklipper til haven i dag

Gør haven forårsklar med en effektiv el plæneklipper her fra siden, som du kan bestille hjem i dag. Hvis det i stedet er en batteri- eller benzindreven model, du er på udkig efter, finder du også disse i vores store udvalg af plæneklippere på Bilka.dk.