Plæneklippere benzindrevne

En benzinplæneklipper er en plæneklipper med motor, som kører på benzin, som er det rigtige valg for dig med en større plæne (over 100 m2). Her på siden finder du plæneklippere med benzinmotorer, fra forskellige mærker.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

Vælg en plæneklipper, der kører på benzin

En benzin plæneklipper er, som navnet antyder, en plæneklipper med en benzindreven motor. Om man skal vælge en plæneklipper, som kører på el eller benzin afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger ikke mindst af størrelsen på plænen. Råder du over en større plæne, kan du med fordel købe en benzindreven plæneklipper, så du ikke skal døje med en ledning, som ikke er lang nok, og som du desuden let kommer til at falde over. Til gengæld kan den benzindrevne plæneklipper larme mere end plæneklippere med andre motorere. Man går som regel aldrig helt galt i byen med en plæneklipper, som drives af benzin.

Den benzindrevne plæneklipper udmærker sig på følgende punkter:

  • Velegnet til større haver
  • Ingen bekymringer om batterikapacitet eller ledningslængde
  • Billig i anskaffelse

Der er altså adskillige fordele ved denne type plæneklipper, som er at finde i rigtig mange redskabsskure landet over. Mangler du også en benzindreven plæneklipper? Find den her på siden og bestil den hjem i dag.

 

Få hurtigt bugt med det høje græs med en benzin plæneklipper

Skal din plæne se pæn og velholdt ud hele året rundt, er det alfa og omega, at du slår den fra tid til anden. Dertil kan du bruge en benzin plæneklipper, som er beundringsværdig let at betjene for selv den mindst erfarne hjemmegartner. I vores guide om valg af plæneklipper kommer vi netop ind på, hvor nemt det er at slå græs med denne type plæneklipper. Rådet går på at vælge en plæneklipper med benzinmotor, hvis man har en større have på over 100 kvm.

 

Glem alt om irriterende ledninger

Med en benzin plæneklipper kan du glemme alt om irriterende ledninger, idet denne type plæneklipper ikke er udstyret med en ledning. Det eneste du skal sørge for er at fylde benzin i beholderen, når den er ved at være tom. Husk at opbevare benzinen sikkert og utilgængeligt for børn og husdyr. Husk også at efterfylde med græsslåmaskinen med plæneklipperolie, så motoren kører, som den skal.

 

Find og bestil en ny benzindreven plæneklipper

I dag fås plæneklippere med et væld af forskellige funktioner. Du kan for eksempel få en plæneklipper med sideudkast, bioklip og integreret græsopsamler. Det vigtigste er dog, at du finder en plæneklipper, som passer til netop din plænestørrelse.

En benzin plæneklipper kan koste mange penge, hvis du altså ikke handler på Bilka.dk, hvor vi forhandler plæneklippere til fordelagtige priser. Kom det hårde havearbejdet i forkøbet og køb de helt rigtige havemaskiner, der kan hjælpe dig, på Bilka.dk i dag. Vi er dit Hypermarked – hos Bilka.dk har vi nemlig alt, du skal bruge!