Plæneklipperolie

Mangler du tilbehør eller olie til din motordrevne plæneklipper? Pas godt på havens mest essentielle udstyr med olie af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg af plæneklipperolie, og bestil det, du skal bruge. Du kan trygt shoppe på Bilka.dk. Vi tilbyder ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om plæneklipperolie

Find den rigtig olie til din plæneklipper

Det er essentielt for din plæneklippers ydeevne og levetid, at du foretager olieskift og efterfyldning med den rigtige plæneklipperolie. Din plæneklipper kan godt bruge samme benzin som din bil. Dette anbefales dog ikke, da den har brug for en olie fremstillet specielt til dens motorer.  

Det er derfor vigtigt, at du bruger plæneklipperolie og ikke motorolie. Motorolie er for fin til plæneklipperens motor, da det er en såkaldt letløbsolie. Du vil derfor opleve, at din plæneklipper løber tør for olie hurtigere, end hvis du havde benyttet olie specialfremstillet til plæneklippere. Hvis motoren ofte løber tør, kan dette medføre risiko for at motoren brænder sammen. 

 

Undgå spild når du påfylder plæneklipperolie

I vores store udvalg på Bilka.dk, finder du alt hvad du skal bruge til olieskift på plæneklipperen. Foruden olie i høj kvalitet, finder du en bred vifte af reservedele og tilbehør til din plæneklipper.  

Når du fylder plæneklipperolie på, er det smart at have både tragt og oliesuger ved hånden. På denne måde undgås unødig rengøring efter påfyldning. Du ka’ sagtens skifte og påfylde plæneklipperolie derhjemme, så længe du gør det udendørs. Mangler du tilbehør til dette, finder du både oliesuger og tragt i vores store vareudvalg.   

 

Køb olie til din plæneklipper på Bilka.dk 

Vi har altid gode priser på havetilbehør og maskiner. Foruden olie og udstyr til nemmere påfyldning af plæneklipperolie, finder du smart tilbehør til vedligehold af haven. På Bilka.dk kan du blandt andet finde: