Plæneklippere med batteri

En plæneklipper på batteri er et rigtig godt valg af plæneklipper til dig, som har en større have (over 100 m2). Her på siden finder du batteriplæneklippere inden for mærker som BLACK+DECKER, Texas, Worx og AL-KO.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om batteri plæneklippere

Find en batteridreven plæneklipper

Mangler du en plæneklipper til haven? Hvis svaret er ja, kan du med fordel vælge en plæneklipper, der kører på batteri. Denne type plæneklipper udmærker sig ved at være yderst anvendelig, og så har den desuden den klare fordel, at du ikke skal koncentrere dig om ledningen, når du bruger den. Så længe du har et opladet batteri, så er du klar til at slå græsset. Du er heller ikke begrænset af, at skulle kunne nå et strømudtag.

  • Slip for ledninger og at skulle finde et strømudtag
  • Høj kvalitet fra anerkendte brands
  • Vælg imellem mange forskellige modeller

Her på Bilka.dk finder du et stort og bredt udvalg af plæneklippere og naturligvis også dem, der kører på batteri. Sidstnævnte finder du på siden her. Du kan vælge imellem modeller fra nogle af markedets mest populære og anerkendte brands, herunder AL-KO, BLACK+DECKER og Texas. Samtlige af dem er garanter for høj kvalitet.

 

Vælg den rigtige plæneklipper

Er du i tvivl om, hvilken plæneklipper du skal vælge? Det er en god ide at lade størrelsen på din plæne afgøre, hvilken model du skal vælge. En stor plæne sætter nemlig selvsagt større krav til plæneklipperens størrelse og ikke mindst ydelse end en mindre plæne gør. Bliv klogere på plæneklippervalget i vores guide, hvor du bl.a. kan læse mere om hvilke typer af plæneklippere, der passer til hvilke størrelser af haver. Hvis din have er af den helt store størrelse – dvs. er 800 m2 og herover – kan du med fordel vælge en havetraktor. Denne vil kunne klare græsslåningen langt hurtigere, end en almindelig plæneklipper.

Er der mange sving og snoninger i haven, skal du dog være opmærksom på, at en plæneklipper kan have noget nemmere ved at klare de snørklede afkroge af haven. Det skyldes, at plæneklipperen – fx den batteridrevne – typisk er lettere at manøvre med, end den store havetraktor er. På Bilka.dk finder du ikke bare batteridrevne plæneklippere, men også bl.a. både benzin- og eldrevne. Se samtlige af dem på vores plæneklipperside, hvor du også finder alle de gode råd og al den hjælp, du måtte have brug for både før, under og efter anvendelsen af din plæneklipper.

 

Husk et eller flere ekstra batterier

Når du vælger en batteridreven plæneklipper, er der naturligvis ikke en ledning at tage hensyn til – men der er til gengæld et batteri, der kan løbe tørt. For at undgå at ende med en ufærdig plæne, der kun er halvt slået, kan du med stor fordel investere i en eller flere ekstra batterier. Disse kan du bruge, når batteriet er løbet tør, så du ikke skal vente på, at batteriet bliver opladet.

 

Køb en batteridreven plæneklipper på Bilka.dk

På Bilka.dk. finder du et stort udvalg af plæneklippere på batteri. Du finder batteridrevne plæneklippere med mange forskellige funktioner, så vi har helt sikkert en, der passer til dig. Skal din plæneklipper på batteri for eksempel have justerbar klippehøjde, være med eller uden opsamler, have el-start, være selvkørende eller andre smarte funktioner? Alt dette kan du finde her på siden. Du kan desuden også finde en batteri plæneklipper, som passer til netop din plænestørrelse. Mangler du tilbehør til din plæneklipper, kan du også finde det på Bilka.dk.