Batteri plæneklippere

En plæneklipper på batteri er ideel til dig, som har en større have (over 100 m2). Her på siden finder du batteriplæneklippere inden for mærker som Texas, STIGA og AL-KO. Begynd græsslåningen med en batteridrevet plæneklipper fra udvalget nedenfor.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om batteri plæneklippere

Find en batteridrevet plæneklipper

Glem alt om besværlige startkabler og tunge benzinmotorer. En græsslåmaskine på batteri er perfekt til dig, der ønsker en god maskine, der er nem at bruge. En batteri plæneklipper udmærker sig ved at være nem at håndtere, og desuden vejer den mindre end andre plæneklippere.

Den har den klare fordel, at du ikke skal koncentrere dig om ledningen, når du bruger den. Så længe du har et opladet batteri, så er du klar til at slå græsset. Du er heller ikke begrænset af at skulle kunne nå et strømudtag.

  • Slip for ledninger og at skulle finde et strømudtag

  • Høj kvalitet fra anerkendte brands

  • Vælg imellem mange forskellige modeller

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af batteri plæneklippere til din have. Du kan vælge imellem modeller fra nogle af markedets mest populære og anerkendte brands, herunder AL-KO, RYOBI og Texas.
 

Hvorfor vælge en batteri plæneklipper?

Udforsk fleksibiliteten ved en batteridrevet plæneklipper fra Bilka.dk. Disse plæneklippere er designet til at gøre havearbejdet lettere, takket være deres effektive batteriteknologi. Ideelle til både små og store haver, sikrer de en effektiv græsslåning uden benzin eller ledninger. Her er tre gode grunde til at vælge en batteridrevet græsslåmaskine:

  1. Mobilitet: Ingen kabler, intet besvær. Bevæg dig frit rundt i haven.

  2. Støjniveau: Larmer mindre end benzinmodeller, hvilket gør dit havearbejde til en mere behagelig oplevelse.

  3. Lav vedligeholdelse: Slip for regelmæssig olieskift og brændstofopfyldning.

Derudover er en batteri græsslåmaskine lettere at manøvrere med end f.eks. en stor havetraktor. Nogle brands giver dig muligheden for at tilkøbe ét batteri, som du kan bruge til nogle af de andre havemaskiner fra samme brand. Det gælder f.eks. STIGA.
 

Husk et eller flere ekstra batterier til din batteri græsslåmaskine

Når du vælger en batteridrevet plæneklipper, er der naturligvis ikke en ledning at tage hensyn til – men der er til gengæld et batteri, der kan løbe tør. Det skal du være opmærksom på, hvis du køber en græsslåmaskine på batteri.

For at undgå en ufærdig plæne, der kun er halvt slået, kan du med stor fordel investere i et eller flere ekstra batterier. Disse kan du bruge, når batteriet er løbet tør, så du ikke skal vente på, at batteriet bliver opladet. Du skal selvfølgelig sørge for, at der altid er et opladet batteri.
 

Køb en plæneklipper på batteri på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du batteridrevne plæneklippere med forskellige funktioner. Skal din plæneklipper på batteri f.eks. have justerbar klippehøjde, være med eller uden opsamler, have el-start, være selvkørende eller andre smarte funktioner? Alt dette finder du her på siden.

På Bilka.dk har vi også bl.a. både benzin- og eldrevne plæneklippere. Du finder også finder alle de gode råd og al den hjælp, du måtte have brug for både før, under og efter anvendelsen af din plæneklipper. Mangler du tilbehør til din plæneklipper, kan du også finde det på Bilka.dk.