Plæneklipper med bioklip

Du slår græs, du slipper for at samle det afklippede græs sammen, plænen gødes og resultatet bliver grønnere. En plæneklipper med bioklip snitter afskåret græs, som falder ned mellem det tilbageværende og gøder græsset – maksimal udnyttelse med minimalt tidsforbrug. Se vores store udvalg af plæneklipper med bioklip herunder.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om bioklip plæneklippere

Plæneklipper med bioklip for bedre resultat

Lad din plæneklipper gøre arbejdet for dig – undgå at spilde tid på at samle græs sammen, når du har slået græs. Vælg en plæneklipper med bioklip, og få alle fordelene.

  • Slå græs på kortere tid
  • Få en grønnere plæne
  • Slip for at samle græs

I stedet for to arbejdsprocesser – græsslåning og græsindsamling – kan du med en plæneklipper med bioklip nøjes med blot at slå græsset. De fintsnittede græsstrå, der smides tilbage i bunden af græsplænen, gøder og gør plænen grønnere. Det hele tager kortere tid for dig, så du i stedet kan slå din plæne oftere for et pænere resultat.

 

Hvilke type plæneklipper med bioklip skal du vælge?

Når du vælger en plæneklipper med bioklip kan du starte med at lægge dine øvrige haveredskaber tilbage i skuret – du har ikke brug for en løvrive til at indsamle græs bagefter.

Det næste, du skal overveje, er hvilken type plæneklipper med bioklip, du skal vælge – batteridrevet, benzindrevet eller en robotplæneklipper?

  • Batteridrevne plæneklippere kræver ikke andet end et opladet batteri for at kunne køre. Du slipper for lugt, besvær og indkøb af benzin, og ofte er de batteridrevne mere støjsvage end de benzindrevne. Vælg en plæneklipper med batteri til den mindre græsplæne, eller køb et ekstra batteri til udskiftning undervejs.
  • Benzinplæneklippere kan køre længere end batteridrevne, før de løber tør for benzin. Går du i stå undervejs, kan du blot fylde ny benzin på og køre videre. Mange vælger de klassiske benzindrevne plæneklippere med bioklip til større arealer.
  • Robotplæneklippere er både selvkørende, støjsvage og effektive. Du får en plæne som en golfbane med en robotplæneklipper, og så behøver du ikke løfte en finger. Vælg en robotplæneklipper, hvis du ikke har store skråninger på din plæne.

Find din nye plæneklipper med bioklip her på Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.