Cylinderklippere

Hvis du har en lille græsplæne, er det ikke nødvendigt med en stor motordreven plæneklipper. I så fald er en hånddreven cylinderklipper, eller håndskubber som den også er kaldt, det rigtige valg for dig. Udforsk udvalget her på siden og bestil din cylinderklipper online i dag.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

Cylinderklipper til mindre haver

Hvis du har en mindre græsplæne, og du nyder at bevæge dig rundt i haven, kan det være en fordel med en hånddreven cylinderklipper.

Fordelene ved en håndskubber: 

  • Nem at manøvrere rundt i hjørner og kroge

  • Kræver ingen klargøring i form af benzinpåfyldning osv.

  • Støjsvag og med minimal friktion

Ingen ønsker, at havearbejdet skal være besværligt, og i mindre haver er en motordreven plæneklipper næsten til mere besvær end gavn. Den kræver mere vedligeholdelse og klargøring før klipning, og så er den svær at manøvrere rundt om bede og i andre kroge og hjørner af din have. En håndskubber derimod tages bare ud af skuret og bruges, og så pakkes den lige så let væk igen bagefter.

Praktisk og fleksibel håndskubber

En håndskubber er let og pladsbesparende, foruden at være praktisk og fleksibel i klipningen af din have.

På de fleste af vores håndskubbere kan du justere klippehøjden for at sikre den optimale klipning af din græsplæne.

De er desuden støjsvage og de fleste nyere modeller er lavet, så der er minimal friktion, og de er derfor lettere at skubbe.

Cylinderklippere bruges typisk til mindre haver på op til 100 m2, men de fleste af vores håndskubbere er lavet til at kunne klare græsplæner på helt op til 800 m2, hvis du ønsker det.
 

Pas godt på din plæne

Hold din plæne veltrimmet og flot hele året med en praktisk håndskubber. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den helt rigtige cylinderklipper til dit og din haves behov – hvad enten den er stor, lille, fuld af hyggekroge og hjørner eller helt klassisk firkantet.