Insektmiddel

Har du problemer med insekter eller skadedyr derhjemme? Så kan der være behov for at ty til et insektmiddel. Her på siden har vi samlet et alsidigt sortiment af insektmidler til planter samt andre midler og fælder til indendørs og udendørs. Find insektmiddel til dine behov på Bilka.dk.

Bekæmp uvelkomne insekter med det rette insektmiddel

Du har måske oplevet det alt for mange gange før: En helt masse myrer dukker op indendørs ud af nærmest ingenting og efterlader sig et spor af sand nær sprækker og paneler. I værste tilfælde når de at opsnuse dine madvarer. Irritation er næsten en underdrivelse. Derfor er der brug for et effektivt insektmiddel, der kan gøre kål på enten myreboet eller selve myrerne.

Det er dog langt for blot myrer, der kan risikere at præsentere sig selv som uvelkomne gæster i hjemmet, for ikke at tale om ude i haven. Et typisk problem udendørs er oftest de invasive dræbersnegle, som kan være noget så vanskelige at bekæmpe. Ligeledes kan blomster og planter risikere at blive angrebet af orme, som kan gøre stor skade.

Heldigvis har du med insektmiddel mulighed for at bekæmpe netop det insekt-/skadedyrsproblem, du har. Her på siden finder du alt fra myrelokkedåser og insektspray til sneglemiddel og fælder. 

 

Vi har også lidt mere alternative insektmidler

Det er ikke altid, at der er nødvendigt at ty til de skrappeste insektmidler for at få bugt med de uvelkomne gæster i hjemmet eller i nærheden af dine planter. På Bilka.dk har vi en række smarte alternative bekæmpelsesmidler, der holder insekter og andet på afstand frem for at gøre direkte kål på dem.

Du kan for eksempel få fingrene i en ultralydsskræmmer, der bruger forskellige ultralyd-frekvenser for at holde skadedyr væk. Vi har blandt andet ultralydsskræmmere målrettet henholdsvis mus og rotter, muldvarpe og endda edderkopper.

Uanset hvilke skadedyr du har problemer med derhjemme, kan du på Bilka.dk dykke ned i et stort udvalg af diverse insektmidler, der er beregnet til forskellige typer af skadedyr. Har du i stedet problemer med ønsket ukrudtsvækst i haven? Så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af ukrudtsmidler.