Havesprøjter

En praktisk havesprøjte hjælper dig med at holde ukrudt og svampe i skak uden ekstra besvær. På Bilka.dk kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af diverse havesprøjter, der tæller alt fra den lille håndsprøjte til den helt store tryksprøjte. Køb nemt online i dag. 

Find havesprøjter til dine behov

En have i trivsel kræver en smule pleje og nogle gange også lidt beskyttelse. Til netop det formål kan der være brug for en smule hjælp fra ukrudtsmidler eller insektmidler, mens du kan hjælpe den almindelige trivsel og vækst på vej med en smule gødning. I alle tilfælde kan der også være behov for at benytte en havesprøjte, så du hurtigt og effektivt kan pleje og beskytte din have og dens planteliv. På Bilka.dk kan du vælge blandt flere varianter af havesprøjter til forskellige behov. Det inkluderer eksempelvis:

  • En manuel forstøver til vanding og gødning af delikate blomster og planter samt bekæmpelse af diverse skadedyr 

  • En havesprøjte der er lavet af særlige materialer, så den kan håndtere mere aggressive væsker 

  • En tryksprøjte med håndpumpe og trykluftstilslutning der kan klare større områder ad gangen, og som typisk har en større kapacitet samt et mere kraftfuldt tryk

Det er vigtigt at vælge en havesprøjte, der passer til dine behov eller den tiltænkte opgave. En lille håndsprøjte er for eksempel ikke til den store gavn, hvis du skal sprøjte hele terrassen. Omvendt er en tryksprøjte nok en smule i overkanten, hvis du blot skal forstøve dine blomster. 

 

Gør det nemt og effektivt med en god havesprøjte

Der er mange måder at beskytte og pleje din have og andre udendørsarealer på. Det samme er gældende for måden at benytte en havesprøjte. Som nævnt kan du vælge blandt flere forskellige typer af havesprøjter, der hver især har sine særlige forcer.

Med den lille håndsprøjte er det oftest muligt at indstille vandstrålen, så du selv bestemmer, om du ønsker én kraftigere stråle eller en mere bred og blid forstøvning. Tryksprøjten bruger du ved at pumpe håndtaget, så der opbygges et tryk i beholderen, så du kan sprede væsken ud over et større areal ad gangen, ganske nemt og effektivt.