Claus Dalbys haveunivers

Claus Dalby er både passioneret forfatter og havemand. Vi har samlet en række af hans bedste råd her på siden, så du kan lade dig inspirere af hans viden og gode ideer.

Claus Dalby i Bilka

I Bilkas havecentre kan du købe et stort udvalg af planter, blomster og øvrige produkter, som er anbefalet af Claus Dalby - sortimentet er nøje udvalgt, og kan kun købes i Bilkas havecentre.

Med et Claus Dalby-produkt er du sikret kvalitet. For Claus er hver dag i kontakt med tusindvis af haveejere på sin blog, og det sikrer, at han mere end nogen anden i den danske haveverden har fingeren på pulsen og ved, hvad det haveglade folk efterspørger.

Stort sortiment udvalgt med omhu
Når sortimentet skal udvælges, sker det i tæt samarbejde mellem Claus Dalby og Bilkas indkøbere. Turene går ofte udenlands i bestræbelserne på at finde de helt rette sorter, farver og varianter, så de danske haveentusiaster kan pryde udendørsarealerne med flotte blomster og spændende planter.

I dit lokale Bilka havecenter finder du f.eks. smukke sommerblomster, flotte planter, pottemuld, krukker og alt, hvad et havehjerte ellers begærer. Find din nærmeste Bilka

I Bilka varehusene finder du Claus Dalby produkter inden for
Krukkemuld • Espalie • Bålfad • Blomsterløg • Big bags med jord • Krukkestativer • Lanterner • Haveplanter • Indendørs blomsterskjulere

Claus Dalby, hele Danmarks havemand!

Claus Dalby er æstetiker, og hans virke spænder bredt lige fra passioneret havemand til arbejdet som forfatter og forlægger. Claus Dalby er bosat i Risskov nord for Århus, hvor den store og imponerende have ved den smukke patriciervilla danner rammen om Claus' passion for havelivet.

Havekarrieren tog sin begyndelse i 1995, hvor han i mødet med blomstermaleren Anne Just fra Hune bevægede sig ind i en verden af spirende frø og sprudlende farveflor - og lige siden er fascinationen for det grønne og blomsterende univers kun blevet større.

Med årene er flere haveprogrammer på TV blevet til. Ofte med den smukke have ved huset i Risskov som omdrejningspunkt, og programmerne har gennem tiden inspireret mange haveglade danskere. Desuden driver Claus Dalby forlaget Klematis, hvor bøger om blomster og haver i ind- og udland samt en række andre inspirationsbøger har deres udspring.