Græskanter

Vi drømmer alle om en flot græsplæne. Det gælder ikke bare om en flot grøn en af slagsen, men også om at have en plæne, der er kontrol over. Hvis du søger hjælp til det sidste, kan du få det med en græskant, der kontrollerer dit græs. Græskanter, der består af naturfarvet og mørk plastik, er lette at placere og er desuden vedligeholdelsesfri.

Indram plænen med en kant til græsplænen

Hvis du er træt af, at de mange græsstrå indtager dine bede og vokser vildt, kan du opsætte en kant til din græsplæne. Græskanten hjælper dig med at holde styr på din plæne. På den måde undgår du, at græsplænen breder sig ud på uønskede områder. Græs afgrænsning har flere fordele:

  • Det hjælper med at styre din plæne
  • Det kan mindske mængden af ukrudt og græs i dine bede
  • Det er nemt at anlægge
  • Du behøver ikke at bruge en manuel kantskærer.


En græskant er ofte er lavet af plastik, men fås også i stål og andre materialer. En græskant i plast er lavet i en farve, der matcher jorden. Derfor er den ikke så synlig, når du kigger ud over den grønne plæne. Med græskanter i et godt materiale, kan du skabe et skarpt udtryk i din have.

 

Bedafgrænsning med græskant

Hvis du ønsker et skarpt skel mellem din græsplæne og dine bede, kan du også gøre brug af en græskant. Det gør det lettere at indrette din have med bede, der støder op til græsplænen. Samtidig gør græskanterne det sværere for græs og ukrudt at blande sig med de flotte blomster.

Nogle vælger også bedafgrænsning i stål eller lignende materialer, da det giver et flot udtryk i haven. Det er helt op til dig, hvad du vælger at afgrænse dit bed med. Det kommer også an på, om bedafgrænsningen skal være en synlig del af indretningen i haven eller ej.

 

Find græs afgrænsning på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du græs afgrænsning, der hjælper dig med at holde din græsplæne i kort snor. Hvis din græsplæne er svær at tæmme, findes der også græskanter i plastik i forskellige styrker. Få kontrol over den grønne og bløde plæne med en kant til græsplænen fra Bilka.dk.