Middelhavsplanter

Med smukke, grønne middelhavsplanter kan du nemt skabe et flot og hyggeligt uderum, som du vil elske at benytte hele sommeren. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere forskellige sorter i diverse størrelser, så du kan få en skøn feriestemning hjemme hos dig selv.  

Plantning og pasning af blomster, træer og planter

Har du fundet en middelhavsplante, som f.eks. en Phoenix palme? Så se vores videoguide til, hvordan du planter og passer palmen, så du får mest muligt ud af den. Læs og se med i vores andre videoguides til blomster, planter og træer!

Skab stemning med middelhavsplanter på terrassen  

Ønsker du at skabe en hyggelig atmosfære på din terrasse? Så kan du med fordel se udvalget af middelhavsplanter på Bilka.dk. Her kan du finde flotte, eksotiske planter, som vil klæde de fleste haver. Du kan få alt fra oliventræer til palmer, så du kan føle, at du befinder dig under varmere himmelstrøg.  

Når du indretter dine udearealer med planter og havemøbler, så får du lige pludseligt et ekstra rum i din bolig, som du kan nyde hele sommeren igennem. Når nætterne bliver lysere, og aftenerne bliver varmere og varmere, så findes der næppe noget bedre end at kunne nyde solnedgangen fra terrassen.  

 

Sådan passer du bedst på dine middelhavsplanter 

Som navnet indikerer, så kommer middelhavsplanter fra området omkring middelhavet, og derfor kræver de også en særlig pleje. Planterne er ikke lavet til det danske vejr, og derfor kan du ikke have middelhavsplanter til at stå ude hele året. Om sommeren, når vejret bliver lunere, så kan du dog sagtens lade dine planter stå ude.  

Om vinteren skal du tage dine middelhavsplanter ind, da de ikke kan tåle frost. De bør dog heller ikke stå varmere end 15 grader, da planternes vækst så vil fortsætte frem for at gå i dvale, som de ellers gør igennem vinteren. Hvis væksten fortsætter, så vil planten lave nye skud og blade, hvilket vil tærer på energien. Derudover skal du lade middelhavsplanterne stå så lyst som muligt, så de får så meget sol som muligt i løbet af de kolde og mørke måneder.  

Selvom planterne er en smule kuldskær, så vil du med garanti bliver utroligt glad for at dekorere dine uderum med smukke middelhavsplanter. Så udforsk vores udvalg i dag, og opdatér din terrasse med de mange forskellige sorter. Og husk, når du handler på Bilka.dk, så har du altid ubegrænset returret, hvis du fortryder dit køb.