Flis

Ved at bruge flis får du mest muligt ud af jorden i din have. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af træflis, colorflis og barkflis, som du kan købe i bigbags til fordelagtige priser.

Flis til jorddækning

Flis er helt ideelt til jorddækning i din have. Det har nemlig en enormt gunstig virkning på jorden og bidrager samtidig til at hæmme væksten af frøukrudt. Når du køber din flis på Bilka.dk, får du en række fordele:

  • Stort udvalg af både træflis, colorflis og barkflis
  • Forhandles i praktiske bigbags
  • Få flis til en god pris

 

Hvis du er i gang med at give haven den helt store tur, så husk, at du også finder et stort udvalg af jord og muld i vores onlinebutik, ligesom du også finder sand og grus samt granitskærver og småsten. Det hele kommer i smarte bigbags, som selvfølgelig bliver leveret direkte til din bopæl.

 

Hvilken type flis skal du vælge?

Der er mange fordele ved at bruge flis i sin have. Det hjælper bl.a. med at holde på jordens fugtighed, det giver dine planter mulighed for at udnytte næringen i jorden bedre, og det virker ukrudtshæmmende. Samtidig har det en virkelig flot dekorativ effekt.

På Bilka.dk finder du tre forskellige typer af flis til haven. Er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge, så læs med her:

  • Træflis: Træflis er den lyseste type af flis, som ofte er fremstillet i gran- og fyrretræ. Træflis kan typisk holde i 4-7 år, før formuldningen begynder. Vær opmærksom på, at denne type flis bliver gradvist mørkere, jo længere det ligger.
  • Barkflis: Denne type flis er, som navnet indikerer, lavet af bark – ofte fra gran- og fyrretræ. Barkflis har et mere rustikt udseende end træflis og er en meget dekorativ form for flis. Barkflis holder som regel 2-3 år, før formuldningen begynder.
  • Colorflis: Denne type flis er lavet af indfarvet træ, typisk gran eller fyr, og har således en mere dyb og mættet farve end de andre flistyper. Colorflis er det perfekte valg, hvis du gerne vil give en varm og indbydende effekt i din have. Bemærk, at colorflis er et naturprodukt. Du kan altså helt roligt anvende det i din have.

 

Køb flis til haven på Bilka.dk

Trænger dine havebede til et nyt lag flis? Så er det nu, du skal gribe musen og klikke en bigbag hjem til dig. Vi sørger for at din pakke bliver leveret direkte til din hoveddør – og husk, at når du bestiller på Bilka.dk, får du ubegrænset returret.