Græs til haven

En grøn græsplæne er i mange tilfælde det, der danner rammen om hjemmet. Med græs fra Bilka.dk's store udvalg af græssorter kan du se frem til at få nabolagets smukkeste græsplæne.

Nyd en smuk grøn græsplæne

Foruden forskellige typer af græs, både frø og rullegræs, finder du også et hav af redskaber og maskiner til haven, så du kan holde den vedlige gennem vækstsæsonen. Tag et kig på udvalget af græs og find den sort og type, der passer til dig og din have.

Der er ikke noget som en smuk, grøn græsplæne, der står knivskarpt under sommersolen. Det gælder om at finde den græsart, der passer til havens forhold og de forskellige områder med og uden skygge. På Bilka.dk kan du gå op opdagelse og orientere dig om, hvilke græsfrø der findes til forskellige såningsforhold. Der er mange gode grunde til at købe ind til en smuk grøn græsplæne på Bilka.dk

  • Et stort udvalg græstyper og sorter til forskellige forhold
  • Find alt hvad du skal bruge af redskaber til haven
  • En grøn græsplæne indbyder til familiehygge i haven
     

Vælg det rigtige græs til din have

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken græssort du vælger, når du skal anlægge ny græsplæne. Alt efter om haven er fyldt med store skyggende træer, en bar mark eller noget midt imellem, er det vigtigt, at du vælger de rette græsfrø eller rullegræs til forholdene. Vælg blandt andet græsfrø, der er udviklet til en skyggefuld plæne eller græsfrø, der er henholdsvis hurtigt eller langsomt voksende. Leder du efter en løsning, der giver dig en fin grøn plæne nu og her, kan rullegræs være en god mulighed. Med rullegræs kan du få en flot ensartet græsplæne i en fart.

Når først du har den grønne græsplæne på plads, kan du for alvor tage haven i brug. Skift eksempelvis de gamle møbler i haven ud med nogle nye, lækre havemøbler fra Bilka.dk eller supplér med et loungesæt, som både indbyder til samvær og afslapning på samme tid. Jo mere indbydende din have er, jo større chance er der for, at du og din familie får glæde af den, når vejrudsigten melder sol og sommer.
 

Bestil græs på Bilka.dk i dag

Gør haven klar til udehygge og grillfester ved at sørge for at græsplænen står grøn og skarp. Du kan til enhver tid bestille, hvad du skal bruge på Bilka.dk – vi har et stort vareudvalg! Så uanset om du mangler en ny plæneklipper eller havetraktor til plænen, så finder du det her på Bilka.dk.