Træer

Skab en skøn og dejlig have med træer. Find træer i forskellige størrelser, sorter og farver og skab den rette stemning i haven med træer her fra Bilka.dk

 

 

Plantning og pasning af blomster, træer og planter

Kunne du tænke dig et oliventræ, en Phoenix palme eller et citrustræ? Så skal du læse med her! Vi hjælper dig med, hvordan du skal plante og passe forskellige blomster, træer og planter, så de står flot og grønt.

Store og små træer til haven

Træer er med til at give liv og dynamik til din have med deres forskellige farver og højder. Andre fordele ved dem er, at de:

  • Giver skygge og læ
  • Giv haven en rigere fauna
  • Kan bruges som hæk

 

Du kan bruge træerne til at give mere skygge eller læ i haven i stedet for en parasol eller et hegn. Derudover giver træerne en rigere fauna i din have, hvor de vil tiltrække både fugle og insekter.

Du kan skabe en hæk af mange træplanter ved at klippe dem ned. Her kan du for eksempel bruge vintereg, bøg og japansk lærk.

 

Sådan vælger du træer til haven

Når du skal vælge et træ til haven, er det selvfølgelig helt afgørende, hvordan du gerne vil bruge det. Skal det bruges til en hæk? Skal det danne en tæt afskærmning ud mod for eksempel en vej? Skal det være et træ, som børnene kan klatre i?

Har du en lille have, kan det betale sig for dig, at du går efter små træer. De kommer ikke til at være lige så dominerende, men kan stadig give skygge – og mange af dem er stærke nok til, at børnene kan klatre i dem.

Derudover er det også en god idé, at du tænker over, hvor hurtigt træet vokser. Har du brug for en afskærmning nu, er det rart, at det er et træ, der vokser hurtigt. Vil du derimod ikke have besværet med at skulle beskære træet så ofte, bør du vælge et, der vokser langsommere.

 

Vælg et træ, der passer til dit budget

Når du skal vælge træer til haven, spiller dit budget selvfølgelig også en rolle. Ikke mindst, hvis vi vil købe flere træer for at skabe en hæk. Alle vores priser er holdt i et rimeligt leje, hvor det er muligt for alle at være med.