Hækplanter

En hæk er ikke kun med til at gøre din grund privat og lukke af for uvedkommende, den kan også fungere som en flot udsmykning, hvis den bliver passet korrekt. Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af hækplanter til en god pris.

Grogaranti

Hvis din plante ikke gror inden for det første år, bytter vi eller du får pengene tilbage. Grogaranti er din garanti for, at de flerårige haveplanter, du køber hos os, er vækstdygtige. Hvis det uheldige skulle ske, skal du blot medbringe planterne, planteetiketten samt kassebonen i dit lokale Bilka varehus. Er planterne købt på Bilka.dk, skal du i stedet medbringe din faktura med dit ordrenummer på.

NB!

  • Frost- og udtørringsskader samt planter, som er plantet i en krukke, dækkes ikke af vores Grogaranti.
  • Alle forskrifter for plantning og pasning skal være overholdt.

Gør din have privat og hyggelig med hækplanter

En høj og tæt hæk vil være ideel for dig, som værner om dit privatliv, idet det med en sådan hæk vil være muligt at afskærme nysgerrige blikke. Der er også mulighed for at købe en lavere hæk, som på elegant vis kan adskille havens forskellige rum. Uanset behovet findes der en hækløsning efter din smag.

 

Fordelene ved hækplanter til haven

  • Skaber læ og privatliv fra naboerne
  • Giver farve og liv til haven
  • Afgrænser og afskærmer for støj 
     

Drømmer du om en flot hæk, der ikke kræver meget vedligeholdelse? Så vil vores udvalg af hækplanter være som skabt for dig. Dyk ned i vores store udvalg og find din ideelle hækplante. Der er en hel verden af muligheder. Find din nye hæk på siden her, hvor du kan bestille den hjem til haven med det samme. 

 

Find hækplanter til alle haveejere

En hækplante er ikke bare en hækplante. Der findes rigtig mange hækplanter, som er forskellige på parametre som udseende, størrelse, pasningsbehov og pris. Som haveejer er det din fornemmeste opgave at finde en hækplante, som indfrier netop dine ønsker. Dette gør du ved at definere dine behov. Husk at der er fordele og ulemper ved alle hækplanter. 

 

Kunsten at plante hækplanter

Det er ikke raketvidenskab at plante hækplanter, men der er alligevel en del ting, man skal være opmærksom på. Det er først og fremmest vigtigt, at du sørger for at fugtiggøre rødderne, inden du planter dine hækplanter. Dernæst skal du sikre dig, at dine planter bliver lagt ud med korrekt afstand. Læs vores guide plantning af hæk og bliv klar til at sætte din nye hæk.   

 

Bestil hækplanter på Bilka.dk

Der er på Bilka.dk rig mulighed for at gøre en god handel på hækplanter – uanset om du hælder mest til en bøgehæk eller ligusterhæk.

Fordelene ved at handle hækplanter online er mange. Du bliver ikke kun forkælet med gode priser, men får også leveret dine nye planter direkte til døren. Dermed kan du i ro og mag klare det hele hjemmefra.

I vores sortiment finder du også jord og muld til yderst skarpe priser. Du kan slå to fluer med ét smæk ved at købe både hækplanter og jord på én og samme tid.