Loftmaling

Trænger dit loft til en genopfriskning? På Bilka.dk finder du et udvalg af forskellig loftmaling, hvor du kan vælge imellem forskellige farver og glanstrin af høj kvalitet og fantastisk dækkeevne.

Pift hjemmet op med loftmaling 

Er du lige flyttet ind? Eller trænger din stue til en opgradering? Så kan et nyt lag maling være med til at give et nyt pift til ethvert hjem. Når væggene ser flotte og nymalede ud, kan rummet virke mere frisk og måske endda helt nyt. Derfor ville det være en skam, hvis loftet ikke matchede. 

På Bilka.dk kan du finde maling til loft, så du selv kan sørge for at friske hele rummet op. Vores udvalg giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver. Dermed kan du vælge netop den maling, der passer til dit hjem.  

Desuden kan du regne med en god dækkeevne, når du vælger loftmaling fra vores udvalg. Dækkeevnen sparer dig for tid, da du slipper for at skulle male ekstra mange lag.  

Du kan dog med fordel købe rigeligt med loftmaling hos os. Det sikrer blandt andet, at du ikke løber tør for maling halvvejs gennem dit projekt. Samtidig kan du nyde godt af ubegrænset returret hos os, så du roligt kan sørge for at bestille nok.  

Trænger ydersiden af dit hus også til en kærlig hånd? Så kan du med fordel også undersøge vores udvalg af træbeskyttelse og facademaling til skarpe priser.  

Sørg selv for maling af lofter derhjemme 

Hvis dit næste projekt i hjemmet er at male dit loft, bør du først sætte dig ind i den bedste fremgangsmåde. Det sikrer nemlig det bedste resultat:  

  • Først bør du sørge for at vaske loftet grundigt, så malingen binder sig bedre fast, og du får et mere ensartet resultat.  
  • Du bør naturligvis sørge for at få området dækket af. Det gælder både gulvet, så maling ikke drypper ned og efterlader pletter på dit gulv. Diverse områder som lamper og lignende, der ikke ønskes malet, bør også afdækkes.  
  • Herefter bør huller og ujævnheder dækkes. Det kan du gøre ved at spartle dem ud og slibe dem.  
  • Til sidst kan du dække eventuelle hjørner af med malertape. 
  • Du er nu klar til at male dit loft.