Tonet maling

Sæt farve på din hverdag med vores udvalg af tonet maling. Du kan finde den farve der passer bedst og vi tilbyder en helt farvepalette af fantastiske nuancer. Se og bestil udvalgte varianter her på siden eller besøg din nærmeste Bilka butik og udforsk de omkring 6000 forskellige farver, som vi altid har på lager.

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

Find en flot tonet maling til dine vægge 

Trænger dit hjem til at blive malet? Du kan finde tonet maling i alle regnbuens farver hos os. Vi har alt fra sarte pasteller til dybere og mere kraftfulde farver, så uanset hvad din smag er, så kan du finde din nye vægmaling her. 

En ny omgang maling kan gøre en hel del for dit hjem. Derfor er det også vigtigt, at du overvejer dine farvevalg, da diverse farver kan give rummene forskellige udtryk. Måske ønsker du en mørkere farve til soveværelset, så du får en behagelig og hyggelig stemning i det rum, du skal sove? Og måske ønsker du en sart farve i din stue, så du får en masse lys og luft ind i rummet? 

Det er meget forskelligt, hvor ofte rummene trænger til maling. Du slider for eksempel i højere grad på malingen i køkkenet fremfor de andre vægge i hjemmet. I køkkenet er der blandt andet mados, som kan sætte sig på malingen, og derfor kan du opleve, at det rum trænger til en klat maling før soveværelset eller stuen.  

 

Vi har det rette malerudstyr til dig 

Hvis du skal male rummene i dit hus, så skal du naturligvis også bruge gode pensler og malertape. På Bilka.dk kan du finde forskelligt malertilbehør, som du ikke kan undvære, når du skal i gang med at male dine rum i flot tonet maling. En malerrulle kan for eksempel være god at bruge til store flader, men du kan med fordel benytte en lille pensel til kanterne på væggen. Hvis loft og væg ikke skal males i samme farve, så kan du bruge malertape, så du får en flot og lige kant ved loftet.  

Ønsker du at returnere dit køb, så har Bilka.dk fri returret, så længe din vare er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale kan hjælpe dig.