Vægmaling

Find den rigtige vægmaling til din væg på Bilka.dk, hvor vi har et stort udvalg af forskellige farver, glanstrin og kvaliteter, der matcher dine behov

Prøv vores farvevælger

Her på Bilka.dk kan du købe maling, der bliver tonet præcis efter dine ønsker. Find den farve, der passer perfekt ind i dit hjem. Læs, hvordan du gør og oplev en verden af farver i guiden her.

 Vægmaling i forskellige farver

Trænger du til forandring i dit hjem? En oplagt mulighed er at male væggene i en anden farve. Det kan også være, at dine vægge trænger til en opfriskning i den samme farve. Uanset hvad der ligger bag din beslutning, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige vægmaling til netop dine vægge.

  • Forskellige kvaliteter, glanstrin og prisniveauer
  • Vælg imellem flere størrelser

 

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af vægmaling, hvori du kan vælge imellem forskellige egenskaber, farver og glanstrin. Du finder både Tendens-serien, der er Bilkas egen kvalitetsmaling samt budgetvenlige udgaver, hvor du får meget for pengene. I udvalget kan du ligeledes vælge imellem malingbøtter i store størrelser til det omfattende malerprojekt i et stort eller flere rum – eller en mindre bøtte til små rum eller et par enkelte vægge.

 

Vælg den rigtige maling til din væg

Der findes et væld af forskellige typer vægmaling, og det kan være lidt en af jungle at finde rundt i, når du skal vælge den rigtige vægmaling. Som udgangspunkt vil det typisk være en akrylplastmaling, du skal male dine vægge med. Det er nemlig oftest denne type maling, der anvendes til vægge og lofter. Akrylplastmaling er vandbaseret, hvilket gør det nemt at rengøre dit malerudstyr efter brug.

Herudover skal du vælge, hvilken glans malingen skal have. Overordnet set skelnes der imellem blank, mat og stadierne imellem, herunder halvmat og halvblank. Det er for det første et spørgsmål om, hvad du synes bedst samt hvad der passer bedst til dit hjem og dine vægge.

For det andet handler det også om vedligeholdelse og slidstyrke. Den mest slidstærke af de to glanstrin er den blanke maling, som også er den, der bedst tåler afvaskning. En mat maling er til gengæld lettere at skjule eventuelle ujævnheder i væggen med. Vælg en robust slidstærk maling til de rum, der udsættes for meget snavs.

Du skal desuden være opmærksom på, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt med en forbehandling af væggen inden du maler den med den valgte vægmaling. Det gælder i de tilfælde, hvor underlaget er krævende og særligt sugende fx hvis det er filt- eller vævbeklædt.

 

Køb vægmaling online i dag på Bilka.dk

Find den rette vægmaling i udvalget her og bestil den på Bilka.dk i dag, så du hurtigt kan komme i gang med dit malerprojekt. Husk, at du på Bilka.dk altid finder gode tips til dit gør-det-selv-arbejde – det gælder både guides til, hvordan du klargør dine vægge inden du maler og gode råd, når du maler indendørs. I vores store udvalg, finder du også alt du skal bruge af maleudstyr.