Forskøn dit hjem med kvalitetsmaling fra DYRUP

DYRUP maling sikrer dig en ekstra god maleoplevelse og et smukt og langtidsholdbart resultat, uanset om du er gør-det-selv-typen eller professionel DYRUP-bruger. Lad dig inspirere af DYRUPs farver samt farvetrends og dyk ned i det brede sortiment af kvalitetsmaling her på Bilka.dk til fornuftige priser.

Køb tonet Dyrup maling

Uanset hvilken af DYRUPs mange typer maling du skal bruge, har du mulighed for at købe dem her online på Bilka.dk eller i en af vores hypermarkeder nær dig. Vi har en bred farvepalette af skønne nuancer, du kan vælge imellem og du kan få tonet din maling præcis, som du ønsker. På den måde kan du få den helt rigtige farve med hjem, som du skal bruge til dit malerprojekt.

DYRUP vægmaling fås i mange glansgrader og farver

DYRUP har et bredt udvalg af vægmalinger i forskellige glansgrader og med forskellige egenskaber, hvor du kan vælger skønne nuancer som Cuppa Coffee, Biscuit Base, Metallic Golden Copper samt mange andre. 

Glansgraderne spænder fra den helt matte glans 2 til glans 25. Vi anbefaler at anvende DYRUP vægmaling glans 25 eller DYRUP Mat & Vaskbar til væggene i køkken, bryggers og badeværelser, da den tåler vandpåvirkning og hyppig rengøring. Dog anbefales det ikke at male i selve brusenichen.

Til børneværelser og andre rum med meget aktivitet kan du med fordel anvende DYRUP vægmaling glans 10 eller ”hverdagens helt” indenfor maling DYRUP Mat & Vaskbar vægmaling i glans 5 – de giver begge en robust overflade, der tåler rengøring.

I stuen og soveværelset anbefaler vi et mere mat look. Her kan du med fordel anvende en vægmaling med glans 5 eller vores helt matte vægmaling med glans 2, som giver en utroligt smuk og refleksfri finish – ideel til rum med store lysindfald.

Har du udfordringer med skjolder fra nikotin, vandskader eller sod bør du vælge DYRUP vægmaling Ekstra Spærrende, idet den lukker af for gennemslag, så du ikke behøver at anvende en spærregrunder. Produktet kan anvendes både på loft og væg – også trælofter.

DYRUP Træ & Metal maling til større og mindre projekter

Ligesom med vægmalingerne fås DYRUPs træ- og metalmalinger også i forskellige glansgrader og med forskellige egenskaber, der vil være anvendelige ved mange projekter.

Du vil med DYRUP Træ & Metal være garanteret god dækkeevne samt slidstærk og ridsefast overflade. Dog har vi selvfølgleig også maling til mere specifikke formål, som du kan læse om lidt længere nede. 

Til træværk der kræver ekstra slidstyrke såsom trapper, vindueskarme og møbler og køkkenlåger anbefaler vi DYRUP Træ & Metal Ekstra Stærk, der er hurtigtørrende. 

Til døre, vinduer, paneler og andet træværk anbefaler vi DYRUP Træ & Metal Ekstra Dækkende, som er hurtigtørrende, lugt- samt klæbefri. De kan naturligvis alle tones i tusindvis af farver, så du kan få den farve, du ønsker fra DYRUP til dine projekter.

Ønsker du en dekorativ metallisk overflade? Så har vi DYRUP Metallic. Denne er en smuk effektmaling, du kan bruge til vægge og møbler, hvor du være garanteret til flot, dekorativ, mallisk overflade. Når lys rammer malingen, vil det blive reflekteret og skinne så fin. Med metallic maling vil du få et anderledes, elegant udtryk i din bolig. 

DYRUP facademaling til husets udendørs overflader

En god facademaling sikrer, at husets facade er beskyttet mod vind og vejr. I DYRUPS facadesortiment finder du facademaling til alle typer overflader, pudsede, vandskurede, beton, cementfiberplader samt gasbeton.

DYRUP Facademalling strammer husets helhedsindtryk op og sætter prikken over i’et på den nymalede facade, hvor du er garanteret en god dækkeevne, god beskyttelse samt diffusionåben.

Når du maler facaden, skal du også huske soklen, hvor vi har en særlig DYRUP Sokkelmaling til formålet. Det er en akrylfacademaling, der er en ekstra god dækkeevne, samt en god beskyttelse mod alverdens vejrforhold og vandindtræning. 

I facadesortimentet finder du også DYRUP tagmaling, som kan anvendes udendørs på tage af bølgeeternit, cementtagsten og tegl, men også til andre udendørs overflader såsom træ, mur, puds, beton, gasbeton, eternit samt zink, galvaniseret jern og "hård" PVC. Bemærk, at DYRUPs tagmaling ikke må anvendes på skifer eller skiftereternit. 

DYRUP facade- og sokkelmaling kan naturligvis tones, så facaden passer ind i omgivelserne, du ønsker for din bolig eller bygning, du arbejder på. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har en særlig farve i tankerne for dit projekt. 

Køb tonet DYRUP maling i dit hypermarked 

Uanset hvilken af DYRUPs mange typer maling du skal bruge, har du mulighed for at købe dem her online på Bilka.dk eller i en af vores hypermarkeder nær dig. Vi er nemlig stolte DYRUP forhandler, hvor du vil være garanteret gode priser på vores udvalg DYRUP maling. 

Hvis du vælger at gå ned i din lokale Bilka og købe malingen, du mangler, har du desuden mulighed for at få tonet din DYRUP maling. Vi har en bred farvepalette af skønne nuancer, du kan vælge imellem. På den måde kan du få den helt rigtige farve med hjem, som du skal bruge til dit malerprojekt.