Forskøn dit hjem med kvalitetsmaling fra DYRUP

DYRUP maling sikrer dig en ekstra god maleoplevelse og et smukt og langtidsholdbart resultat. Lad dig inspirere af DYRUPS farvetrends og dyk ned i det brede sortiment af kvalitetsmaling her på Bilka.dk.

I mere end 90 år har DYRUP produceret kvalitetsmaling, der udmærker sig ved at have en ekstra god dækkeevne, være ekstra slidstærk og ekstra vaskbar. Udover gode egenskaber har vi også fokus på miljøet, når vi producerer vores maling. Derfor er vores emballager lavet af 70% genbrugsplast og en lang række af vores produkter er mærket med EU’s Ecolabel, som er din sikkerhed for at malingen lever op til en række krav og for dig og miljøet.

Miljømærket maling skal:

  • Produceres efter miljøvenlige og CO2-reducerende metoder
  • Have ekstra god dækkeevne, så du skal male færre gange
  • Have høj vaskbarhed, som gør det let at aftørre smuds og snavs
  • Have høj slidstyrke, der gør at overfladen forbliver pæn i længere tid
     

Med disse produktegenskaber får du maling af høj kvalitet og er garanteret et langtidsholdbart resultat til alle dine maleprojekter i hjemmet.

DYRUP vægmalinger fås i mange glansgrader

DYRUP har et bredt udvalg af vægmalinger i forskellige glansgrader og med forskellige egenskaber.

Glansgraderne spænder fra den helt matte glans 2 til glans 25. Vi anbefaler at anvende en glans 25 eller DYRUP Mat & Vaskbar til væggene i køkken, bryggers og badeværelser, da den tåler vandpåvirkning og hyppig rengøring. Dog anbefales det ikke at male i selve brusenichen.

Til børneværelser og andre rum med meget aktivitet kan du med fordel anvende glans 10 eller ”hverdagens helt” indenfor maling DYRUP Mat & Vaskbar i glans 5 – de giver begge en robust overflade, der tåler rengøring.

I stuen og soveværelset anbefaler vi et mere mat look. Her kan du med fordel anvende en glans 5 eller vores helt matte glans 2, som giver en utroligt smuk og refleksfri finish – ideel til rum med store lysindfald.

Har du udfordringer med skjolder fra nikotin, vandskader eller sod bør du vælge DYRUP Væg Ekstra Spærrende, idet den lukker af for gennemslag, så du ikke behøver at anvende en spærregrunder. Produktet kan anvendes både på loft og væg – også trælofter.

DYRUP Træ & Metal maling til større og mindre projekter

Ligesom med vægmalingerne fås DYRUPs træ- og metalmalinger også i forskellige glansgrader og med forskellige egenskaber.

Til træværk der kræver ekstra slidstyrke så som trapper, vindueskarme og møbler og køkkenlåger anbefaler vi DYRUP Træ & Metal Ekstra Stærk.

Til døre, vinduer, paneler og andet træværk anbefaler vi DYRUP Træ & Metal Ekstra Dækkende. De kan naturligvis alle tones i tusindvis af farver.

DYRUP facadesortiment til huset udendørs overflader

En god facademaling sikrer, at husets facade er beskyttet mod vind og vejr. I DYRUPS facadesortiment finder du facademaling til alle typer overflader, pudsede, vandskurede, beton, cementfiberplader samt gasbeton. Når du maler facaden, skal du også huske soklen.

Den strammer huset helhedsindtryk op og sætter prikken over i’et på den nymalede facade. I facadesortimentet finder du også DYRUP tagmaling, som kan anvendes udendørs på tage af bølgeeternit, cementtagsten og tegl.

Vores facade- og sokkelmaling kan naturligvis tones, så facaden passer ind i omgivelserne.