Farvevælger

Sådan køber du tonet maling

Her på Bilka.dk kan du bestille tonet maling til levering direkte hjem til dig. Når du har fundet frem til den type maling, der passer til dit projekt, får du mulighed for at vælge lige netop den farve, du ønsker.

Step 1

Start med at finde den ønskede kvalitet vægmaling, køkken- og badmaling eller træ- og metalmaling og klik ind på produktet.

Step 2

Tryk på ”Ændre farve” for at vælge en anden farvetone.

Step 3

Vælg herefter først en primær farve i toppen og dernæst en farvetone i menuen nedenunder. Når du trykker på en ny farvetone, ændrer farven på væggene sig i billedet. Når du har fundet den farve du ønsker din maling tonet i, trykker du på ”Vælg farve”.

Step 4

Farveviften er nu ændret til den valgte farve og købet kan afsluttes ved at trykke ”Læg i kurv”.

OBS! Farver vises forskelligt

Når du ser de forskellige farver igennem i farvevælgeren, er det vigtigt at være opmærksom på, at farver vises forskelligt på forskellige skærme. Samtidig påvirker mængden af dagslys og den type belysning man har i rummet også farvens udtryk.

Derfor kan det være en hjælp at købe en farvevifte, så du på den måde kan teste forskellige farver af i rummet, inden du træffer dit valg. Er du stadig usikker på om farven er den helt rigtige, er det også muligt at købe en farvetester i din lokale Bilka.

Maling og maleudstyr

Find alt til dit næste malerprojekt