Malerpensler

Har tidens tand tæret på dit træværk, eller er farven på væggene i stuen begyndt at falme? Så kan du let puste liv i dem med en gang maling. Det er dog vigtigt at bruge de korrekte malerpensler til de forskellige underlag. Se udvalget her på Bilka.dk. 

Hvilke malerpensler skal jeg vælge? 

Når du står over for et malerprojekt i din bolig, kan det være svært at hitte ud af, hvilken pensel du skal bruge. Udvalget er meget stort, og du kan få malerpensler i alle mulige størrelser og former – både store, små, flade, runde, ovale og skrå.  

Den pensel, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvad du skal male. Nogle steder vil det være smartest med en stor, flad pensel – for eksempel hvis du skal male brædder eller et større åbent areal. Hvis der er tale om et meget stor overflade, så kan du med fordel også vælge en malerulle til arbejdet, da den dækker et langt større areal. 

Andre steder kan du med fordel anvende en rund malerpensel eller en skråpensel. Det kan blandt andet være, hvis du skal ind i svært tilgængelige hjørner og kroge. På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og her kan du finde billige pensler til: 

  • Udendørs brug 
  • Indendørs brug 
  • Vandbaseret maling 
  • Træbeskyttelse 
  • Vægge 
  • Facader 
  • Radiatorer 

 

Malerpensler til alle formål 

Uanset om du skal male væggene i stuen, radiatorerne i bryggerset eller stakittet i haven, så har Bilka.dk alt det, du skal bruge. Vi har pensler til maling til alle formål, og du kan være sikker på, at de er skabt i høj kvalitet.  

Børsterne er 100% syntetiske, og det betyder, at de er særligt gode at anvende til vandbaseret maling og træbeskyttelse. Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit træværk, så kan du med fordel også give det en omgang træpleje.  

Uanset hvilket malerprojekt, du står overfor, så hjælper vi dig godt i gang på Bilka.dk. Vi yder god service, og vi er troværdige – og hvis du ikke er tilfreds med dig køb, så tilbyder vi dig også ubegrænset returret. Vi glæder os til at handle med dig. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til malerpensler